Yeni Yıl Ruhunu Divan ile Yaşayın

Yeni Yıl Ruhunu Divan ile Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıl Ruhunu Divan ile Yaşayın

Divan Pastaneleri, yeni yıla özel hazırladığı yılbaşı koleksiyonuyla mevsimlerin renklerini ve büyüsünü sizlerle buluşturacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2023

Yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde Divan Restoranları ve Divan Pastaneleri, leziz sofralar kurmanın yanı sıra sevdikleri için hediye arayışında olanlara enfes tatlar ve şık ürünler tasarladı.

Divan Pastaneleri, yeni yıla özel hazırladığı yılbaşı koleksiyonuyla mevsimlerin renklerini ve büyüsünü sizlerle buluşturacak. Divan Grubu’nun köklü deneyimini ve kaliteli hizmet anlayışını mevsimsellik yaklaşımıyla birleştiren projesi 4 Mevsim Divan’dan ilhamını alan her bir ürün, sevdiklerinize lezzet ve mutluluk getirecek. Divan’ın birbirinden şık sepetler, kutular ve metal çanaklar içinde sunduğu setler; çikolata, lokum, kestane şekeri gibi lezzetlerin yanı sıra konseptle uyum içindeki mumlar, şamdanlar, çerçeveler, fincan ve bardaklar, tütsü ve kokular gibi çok çeşitli aksesuarları da içeriyor. Sonbaharın renkleri, kışın huzuru, ilkbaharın tazeliği ve yazın cömertliği Divan Pastaneleri’nin tatlı dünyasında, zevkli sunumlarıyla sizleri bekliyor.

Divan Restoranları’nın maharetli şeflerinin hazırlayacağı, yılbaşı akşamının olmazsa olmazı hindi menüsü ise sofranızı ziyafete dönüştürecek. Divan’ın lezzet şöleni yılbaşı hindisi; ciğerli iç pilav, kestane şekeri, Bürüksel lahanası, brokoli, mısır, kırmızı lahana, yaban mersini sosu ve gravy sos eşliğindeki eşsiz tadıyla sizin ve sevdiklerinizin damağında unutulmaz bir iz bırakacak. Divan’ın yılbaşı hindisi, online sipariş ile ya da direkt birimlerden, belirtilen saatte, sıcak veya istek üzerine soğuk olarak teslim alınabilecek.

Dünya pastacılık sanatını Divan kalitesi ve şıklığı ile bir araya getiren Divan Pastaneleri, ayrıca, İtalya’dan tüm dünyaya yayılan ve bir yılbaşı klasiği haline gelen “Panettone”, 14. yüzyıl Almanya’sında “Kralların Yemeği” olarak da anılan “Stollen”, meyve parçacıklı şans keki olarak bilinen ve geçmişten günümüze uzanan bir lezzet olan “Kestaneli Buche” ve özel yılbaşı pastası gibi hem göze hem damağa hitap eden lezzetleri ile yeni yıl sofranıza tat ve renk katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT