Yeni Yılı CVK Park Bosphorus’un Eşsiz Atmosferinde Karşılayın

Yeni Yılı CVK Park Bosphorus’un Eşsiz Atmosferinde Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılı CVK Park Bosphorus’un Eşsiz Atmosferinde Karşılayın

CVK Park Bosphorus İstanbul, yeni yılı doyasıya eğlenerek karşılamak isteyen misafirleri için özel hazırladığı menüsü ve Raten Orkestra’sının yerli ve yabancı şarkılardan oluşan eşsiz canlı müzik performansıyla misafirlerine keyifli bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2022

CVK Park Bosphorus Hotel, şehrin kalbindeki lokasyonu, büyüleyici atmosferi, profesyonel ekibi ve her detayın düşünüldüğü kusursuz hizmet anlayışıyla 2023 yılını karşılamaya hazırlanıyor. RATEN Orkestrası’nın eğlence ve keyif dolu yılbaşı programının yanı sıra eşsiz lezzetteki menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, yılbaşı gecesi için hazırladığı birbirinden özel programlarla yeni yıla çoşkulu bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

CVK Park Bosphorus İstanbul, yeni yılı doyasıya eğlenerek karşılamak isteyen misafirleri için özel hazırladığı menüsü ve Raten Orkestra’sının yerli ve yabancı şarkılardan oluşan eşsiz canlı müzik performansıyla misafirlerine keyifli bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanıyor. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde DJ performansı ile başlayacak gece, Raten Orkestrası’nın birbirinden keyifli müzikleri ve oryantal Nebahat’in dans gösterisi ile devam edecek.

Yeni Yıla Lezzetli Bir Başlangıç
CVK Park Bosphorus’un geceye özel menüsü; Istakozlu karnabahar çorbası, narenciyeli somon, ahtapot turşusu, kılıç mus, deniz fasulyesinden oluşan deniz mahsüllü “bisk royel” ile başlarken, ara sıcakta kurutulmuş keçi peynirli siyah sarımsaklı risotto ile devam edecek. Mandalinalı nane sorbe servisinin ardından ana yemek olarak tane biberli Dana Fileto, patates gratin, fırınlanmış minik sebzeler, trüf mantarlı sos misafirlere sunulacak. Hediye kutusu içerisinde parça çikolata dondurma ve meyve sosları ile hazırlanan kestaneli mus ise yeni yılın unutulmaz lezzetlerinden olacak. Balo salonunda saat 01:00’e kadar devam edecek olan yılbaşı kutlamasının kişi başı fiyatı 4.500 TL’den başlıyor.

Siz de 2023’ü CVK Park Boshporus’un ayrıcalığıyla karşılamak, sevdikleriniz ile doyasıya eğlenmek ve yılbaşında yaşadığınız her anı keyifle hatırlamak için yerinizi şimdiden ayırın..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT