Yerel Üreticilerin Desteklendiği Özel Menü; 50 Mile

Yerel Üreticilerin Desteklendiği Özel Menü; 50 Mile

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yerel Üreticilerin Desteklendiği Özel Menü; 50 Mile

Otelin yaklaşık 50 Mil (80 Km) yakınındaki üreticilerden ürünler özenle seçiliyor ve lezzetlerin benzersiz harmanıyla damaklarınızı şenlendiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2023

Hilton İstanbul Bomonti’nin sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde mükemmel lezzetlerle buluşturduğu “50 Mile” özel menüsü yerel üreticilerin özenle seçilmiş malzemeleriyle hazırlanıyor. Bu özel menü, şehrin kalbinde Hilton Is-tanbul Bomonti’nin Globe Restoranı’nda misafirleri büyüleyici lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Hilton Istanbul Bomonti, sürdürülebilirlik ve yerel toplulukları desteklemeye olan bağlılığını 50 Mile menüsü ile kararlılıkla devam ettiriyor. Otelin yaklaşık 50 Mil (80 Km) yakınındaki üreticilerden ürünler özenle seçiliyor ve lezzetlerin benzersiz harmanıyla damaklarınızı şenlendiriyor.

Temmuz ayı boyunca Hilton Istanbul Bomonti, Globe Restaurant’ta servis edilecek menü, eşsiz bir gastronomik yolculuğa çıkmanızı, olağanüstü lezzetlerin ve çevre bilincinin uyumlu bir birleşimini deneyimlemenizi sağlıyor. Gerdan eti ile hazırlanmış Kanlıca yoğurt çorbası, İstanbul bahçeleri salatası, mantarlı çeltik risotto, tavada pişirilmiş Marmara kaya levreği, kavak inciri clafoutis’ten oluşan bu özel menüyle, damağınız değişimin tadını çıkarırken tatların senfonisi ile de içten içe büyüleniyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT