Yılbaşı Gecesi Yeniköy'de 2018'e Yelken Açın

Yılbaşı Gecesi Yeniköy'de 2018'e Yelken Açın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Gecesi Yeniköy'de 2018'e Yelken Açın

2017’nin son gecesinde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmak için 3 farklı menü hazırlayan mekanda, kişi başı fiyatlar 185 TL’den başlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2017

Eşsiz Boğaz manzarası, leziz Akdeniz mutfağı, kaliteli sunumu ve şık dekorasyonu ile Boğaz’ın incisi konumunda bulunan ‘Yelken Restaurant Yeniköy’de yılbaşı gecesi için tüm hazırlıklar tamam. 2017’nin son gecesinde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmak için 3 farklı menü hazırlayan mekanda, kişi başı fiyatlar 185 TL’den başlıyor.

Eşsiz manzarası ve muhteşem lezzetleriyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan ‘Yelken Restaurant Yeniköy’ yılbaşı gecesi de bu geleneğinden vazgeçmeyecek. Boğaz’ın incisi Yelken Restaurant Yeniköy, 31 Aralık akşamı ‘Özel yılbaşı gecesi menü seçenekleriyle’ misafirlerinin hem gözüne hem de damaklarına hitap eden bir şölen sunacak.

Yılbaşına özel üç çeşit menü seçeneği sunan mekan; Özel spesiyalleri, mevsim balıkları, birbirinden lezzetli mezeleri ile misafirlerinin karşısına çıkacak. Soğuk ve sıcak mezeler, salata çeşitleri, ana yemekler ve tatlı alternatiflerinin yer aldığı menülerde fiyatlar kişi başı 185 TL’den başlayıp 240 TL’ye kadar çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT