Yılbaşı Sofralarını Özsüt Tatlıları Süslüyor

Yılbaşı Sofralarını Özsüt Tatlıları Süslüyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Sofralarını Özsüt Tatlıları Süslüyor

Özsüt’ün her biri özgün tariflerle hazırlanan leziz tatlıları yılbaşı heyecanını ikiye katlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 11, 2018

Klasik tariflerden yepyeni lezzetlere uzanan tadına doyum olmayan pastalar, yılbaşı kutlamalarını renklendiriyor. Lezzetleriyle olduğu kadar yeni yıl ruhunu yansıtan tasarımlarıyla da gözlere hitap eden pastalar içerisinde Karlı Bahçe, Şans ve Kütük Pasta yer alıyor.

Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren geleneksel yılbaşı sofralarının en tatlı anları, yine Özsüt ile yaşanıyor. Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, unutulmaz sofralar kurmaya hazırlananlara birbirinden leziz tatlar sunuyor.

Özsüt’ün yılbaşı kutlamalarına çok yakışacak tatlıları içerisinde farklı mutfaklara dokunan çok çeşitli tatlar yer alıyor. Yılbaşı sofralarının baş köşesinde yer alacak Kütük Pasta, sade sarmal kekleri arasındaki muzlu mus ve çikolata parçacıklarının enfes tadıyla, yediden yetmişe herkesi mutlu ediyor. Kakaolu kek katları arasında sade krema ve bitter çikolata kaplı pirinç patlakları ile farklı bir tat sunan Karlı Bahçe özel dekoru ile sofraları şenlendiriyor. Çocukların çok seveceği, Şans ise; kırmızı beyaz tasarımını içindeki beyaz çikolatalı mus ve çilek parçacıklarının muhteşem uyumundan alıyor.

Özsüt’te yılbaşına özel olarak hazırlanan tatlar arasında her zevke hitap edecek bir seçenek bulunuyor. Yepyeni mutlu anlara çok yakışan birbirinden leziz pastalar hem görüntüleriyle hem de tatlarıyla herkesi mutlu ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT