Yoğun Çikolata Lezzetiyle Kanaş

Yoğun Çikolata Lezzetiyle Kanaş

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yoğun Çikolata Lezzetiyle Kanaş

Özsüt’ün dolu dolu çikolata tadıyla imza pastası Kanaş, Ekim ve Kasım ayı boyunca avantajlı fiyatıyla sevenleriyle buluşuyor. Kasım ayı sonuna kadar 6-8 kişilik Kanaş pasta 89 TL yerine sadece 75 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 22, 2019

Özsüt’ün dolu dolu çikolata tadıyla imza pastası Kanaş, Ekim ve Kasım ayı boyunca avantajlı fiyatıyla sevenleriyle buluşuyor. Kasım ayı sonuna kadar 6-8 kişilik Kanaş pasta 89 TL yerine sadece 75 TL.

İlk çatalda çikolata aşkı yaşatan Özsüt’ün en sevilen lezzetlerinden Kanaş, sonbahara lezzet katıyor. Özel bitter çikolatalı kremasıyla damaklarda nefis tat bırakan 6-8 kişilik Kanaş pasta, Ekim ve Kasım ayı boyunca 89 TL yerine sadece 75 TL olacak.

Kakaolu kek katlarını en lezzetli hale getiren çikolatalı kremaya eklenen mükemmel kıvamlı mus, Kanaş’a efsaneleşen tadını veriyor. Özel kremayla birlikte kullanılan çikolata parçacıkları sayesinde Kanaş’ın hayranlık uyandıran lezzeti de ortaya çıkıyor.

Çikolatanın karşı konulmaz lezzetini en keyifli sohbetlere dahil eden Kanaş, görünüşüyle de iştah kabartıyor. Keyifli sohbetlerin en lezzetli eşlikçisi, çikolata sosunu tamamlayan yapraklarla şık görünüme kavuşuyor.

Çikolata sevenler için adeta bir lezzet şöleni sunan Kanaş’la mutlu anlarınıza bir yenisi katmak için Ekim ve Kasım ayı mükemmel bir fırsat. Kanaş’ı özel fiyatıyla kaçırmamak Özsüt restoranlarına uğramak yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT