Sebzeli Püre

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 1 kg patates
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı süt
1 adet havuç
1 adet kereviz
1/2 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
3 adet taze soğan
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patatesleri yumuşayana dek haşlayın. Ateşten alıp, sıcak sıcak olarak rendeleyin. Kısık ateş üzerine koyup tereyağını, sütü ve tuzunu ayarlayıp püre olana dek karıştırın. Diğer yanda, Kerevizi derince soyun, tavla zarı iriliğinde doğrayıp hemen limon suyu sıkarak iyice harmalayın. Havucu tavla zarı irilğinde doğrayın ve çok az su ilavesi ile haşlayın. Ateşten alıp, suyunu süzerek, püreye ekleyin. Maydanozu, dereotunu ve taze soğanı ince ince doğrayarak püreye ilave edin. Servis tabağına sebzeli püreyi alarak kaşıkla yuvarlak şekil vererek servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT