Somon Füme Florantin

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 200 gr. Somon Füme
125 gr. Un
250 gr. Süt
50 gr. Süzme Yoğurt
100 gr. Krema
100 gr. Mayonez
70 gr. Ketçap
1/4 adet Yumurta
2 adet yumurta
200 gr. ıspanak
3 gr. siyah havyar
30 gr. ayçiçek yağı
5 gr. tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Ispanaklı Krepin yapılışı:
Süt, un, yumurta ve tuz çukur bir kabın içerisinde çırpılır. Daha sonra ince süzgeçten geçirilir. İçine temizlenip haşlanmış ıspanak yaprakları blender`da püre haline getirilerek eklenir. Yeşil bir renk alıncaya kadar iyice karıştırılır. Krepler teflon tavaya ince olarak dökülür ve soğumaya bırakılır.
Diğer bir kapta krema çırpılarak köpürtülür. İçine süzme yoğurt ve ince doğranmış olan maydanoz, dereotu, sarımsak eklenerek karıştırılır. Hazırlanan bu karışım kreplerin arkasına ince bir şekilde sürülür. Onun üzerine somon fümeler sıralanır, Sıkı olarak rolade şeklinde sarılır. Buzdolabında 1 saat dinlendirildikten sonra kesilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT