Sebzeli Kremalı Biftek

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 1 adet patates
1 adet havuç
4 çorba kaşığı bezelye
Yarım kilo biftek
2 su bardağı Sıvı Krem Şanti-Süt kreması

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patates ve havucu küp küp doğrayın. Doğranmış sebzeleri ve bezelyeleri bir tencerede 10-15 dakika haşlayın. Fırın tepsisini yağlayın ve biftekleri dizin. Bifteklerin üzerine haşlanmış sebzeleri pay edin. Sebzelerin üzerine 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması’nı yayın ve tepsiyi fırına sürün. 250 derecede fırında 35 dakika pişirin.Biftekleri fırından çıkarır çıkarmaz üzerine kalan 1 su bardağı Sıvı Krem Şanti-Süt Kreması’nı pay edin. Sıcak servis yapın.
Aşçının notu: Sebzeli, kremalı bifteği arzuya göre patates püresiyle servis yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT