Tencere Kebabı

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 90 Dakika

Malzemeler: 1 kg. kuşbaşı et
150 gr. bezelye
2 1/2 bardak sıcak su
2 çorba kaşığı tereyağı veya margarin
3 soğan, ince kıyılmış
500 gr. patates, küp doğranmış
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Etle yağı tencerede kavurun. Et bıraktığı suyu çekince soğanı ilave edip kavurun. Tuzu ve suyu ekleyin, tencerenin kapağını kapatıp bir saat kısık ateşte pişirin. Patatesleri bezelye ile birlikte ete ilave edin. Çok kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT