Kaşarlı Mantar Dolması

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 16 iri mantar
100 gr. jambon
150 gr. yoğurt
50 gr. domatesli, çeşnili veya karabiberli
kaşar peyniri
3 yemek kaşığı mayonez
100 gr. havuç
100 gr. kereviz
1 soğan
2 diş sarmısak
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz, karabiber
1/2 tatlı kaşığı kırmızı biber
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Mantarların kopardığınız saplarını ince ince kıyın. Yine ince doğranmış kereviz, havuç ve soğanı 2 yemek kaşığı yağda kavurun, tuz karabiber serpin. Daha sonra mantar saplarını, sarmısak, jambon ve kaşarı ekleyin. Mantarlara fırçayla sıvıyağ sürüp içlerine bu karışımı yerleştirin. Sıcak fırında 10-12 dk. pişirin. Yoğurt ve mayonezi karıştırıp tuz, karabiber ve kırmızı biber ilavesiyle mantarların yanında servise sunun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT