Küçük Patates Topları

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1 kg. patates
4 kaşık sıvıyağ
1 demet maydanoz
1 kaşık nane
tuz, kırmızı toz biber
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patatesler yıkanıp tencereye konur bol suda haşlanır. Haşlanmış patatesler soğumadan soyulur. Pure makinesinden geçirilir. İçine sıvıyağ, ince doğranmış maydanoz, tuz ve kırmızı toz biber ilave edilerek iyice yoğurulur. Patates püresinden ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp elle yuvarlak şekil verilerek servis tabağına konur. Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirilir. nane ile süslenerek servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT