Arlo Parks

Arlo Parks

Tarihler: 09 Temmuz 2024 Salı ~ 09 Temmuz 2024 Salı 21:00

Yer: Swissôtel The Bosphorus - Sultan Park

Ücret: Ayakta - ₺950,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺20,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Vişnezade Mahallesi Acısu Sokak No: 19 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212) 326 1100

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2024 ~ Tem 9, 2024

Tutkulu şair, iyi hikâye anlatıcısı, şarkıları milyonlarca kez dinlenen Arlo Parks 31. İstanbul Caz Festivali’ne geliyor.

Bu yüzyılın kaygılarıyla baş etmeye çalışırken Arlo Parks “Hope” şarkısında yumuşacık sesiyle “düşündüğün gibi yalnız değilsin” dediğinde buna inanmamak oldukça güç. Sesinde, sözlerinde, kendi hâlindeliğinde insanı bir ev bulduğuna ikna eden bir samimiyet var.

2021’de çıkardığı, aynı zamanda Mercury ödüllü ve Grammy adayı, Collapsed in Sunbeams albümünde ona ağırlıklı olarak R&B, soul ve indie eşlik ediyordu. İlk albümünden sonra The Guardian “büyük bir yeteneğin doğuşu”nu müjdeledi, yüzlerce konser verdiği bir dünya turuna çıktı ve Harry Styles, Lorde ve Florence + the Machine ile aynı sahneyi paylaştı. 2023’teki son albümü My Soft Machine ile hem alternatif pop’a kaydı hem de keder, türbülans, iyileşme ve mekânsızlıktan bahsetti.

Arlo Parks tutkulu bir şair ve iyi bir hikâye anlatıcısı. Her gün birçok evin kapısından giriyor, şarkıları binlerce kez dinleniyor. Ondan dinleyeceğimiz daha çok hikâye var. Bu yaz 31. İstanbul Caz Festivali’nde puslu fotoğraflar, son durağı belirsiz yolculuklar, kararında melankoliler, güneşin beklendiği heyecanlı sabahların köşelerine birer Arlo Parks şarkısı iliştireceğiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT