Yolanda Brown

Yolanda Brown

Tarihler: 10 Temmuz 2024 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2024 Çarşamba 21:00

Yer: Swissôtel The Bosphorus - Sultan Park

Ücret: 1. Kategori - ₺1.250,00 2. Kategori - ₺950,00 Ayakta - ₺800,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺20,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Vişnezade Mahallesi Acısu Sokak No: 19 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212) 326 1100

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2024 ~ Tem 10, 2024

Jamaika kökenli İngiliz caz duayeni YolanDa Brown özgür müziği ve dinmeyen enerjisini 31. İstanbul Caz Festivali sahnesine taşıyor.

İngiltere’nin en başarılı kadın saksofoncularından YolanDa Brown çifte MOBO ödüllü, Londra Filarmoni Orkestrası’nın danışma kurulu üyesi, Prince's Trust ve London Music Fund'ın elçisi, Youth Music’in başkanı, Doğu Londra Üniversitesi’nden fahri doktora unvanına sahip ve aynı zamanda eğitmen, yazar, sunucu, hayırsever ve girişimci. Sevdiği tüm müzikleri bir araya getirdiği çıkış albümü April Shower May Flowers’ı 2012’de yayımladı. Bu albüm, YolanDa Brown’ın müzikal yolculuğunda bizleri nelerin beklediğine dair ipuçları veren, iddialı bir başlangıçtı. Aşk, politika ve savaş günlerinde aile ve dostlarla bir arada olmanın ilhamıyla yazdığı bestelerinden oluşan Love, Politics, War albümünü 2017’de çıkardı. Eurythmics’ten Dave Stewart, Snarky Puppy’den Bill Laurance, Stereophonics’ten Kelly Jones ve Rick Astley gibi sanatçılarla işbirliği yaptı. The Temptations, Jools Holland’s Rhythm and Blues Orchestra ve Billy Ocean ile turneye çıktı.

31. İstanbul Caz Festivali için şehre gelen çokyönlü sanatçı YolanDa Brown’ın en iyi yaptığı işlerden birini; enerjik, doğaçlamaya açık özgür müziğini dinlemek için Swissôtel The Bosphorus’un Boğaz manzaralı terasında buluşuyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT