11 Mayıs: Avrupa Günü için İstanbul’da Büyük Bir Kutlama

İstanbul Haberleri 11 Mayıs: Avrupa Günü için İstanbul’da Büyük Bir Kutlama

Saat 16:00’da Tünel meydaninda açık sahnede çıkacak olan Galata Spirit grubu, Avrupa Günü kutlamasında Yunanistan’ı temsil edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2013

11 Mayıs Cumartesi günü, Avrupa Günü vesilesiyle, Beyoğlu Belediyesi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Konsolosluklar ve - AB'ye ülke üyelerin Kültür Kurumları işbirliği ile büyük bir kutlama düzenlenmektedir. Saat 12’den akşam saat 7’e kadar, İstiklal Caddesi, bütün AB ülke üyelerini temsil edilen müzik, tiyatro ve dans grupları performanslarına ev sahipliği yapacak.

Saat 16:00’da Tünel meydaninda açık sahnede çıkacak olan Galata Spirit grubu, Avrupa Günü kutlamasında Yunanistan’ı temsil edecek.

2012 Eylul ayinda Giorgo Marinaki tarafından kurulmuş olan Galata Spirit grubu İstanbul’da yaşayan yetenekli Yunan müzisyenlerden oluşturmaktadır. İstanbul’un kozmopolit müzik geleneğinden etkilenen grup enstrümantal müzik, orijinal kompozisyonlarla konser sunmaktadır.

Müzisyenler:
Giorgos Marinakis: Oud, Sanat Tasarım
Aris Siskakis: Girit Lyrası, Keman
Fotini Kokkala: Çello
Katerina Papadopoulou: Vurmalı Çalgılar
Stathis Kutuzos: Vurmalı Çalgılar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT