Bu Yaz Dondurma Yemeye Doyamayacaksınız

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Yaz Dondurma Yemeye Doyamayacaksınız

Yaz geldi… Sıcak yaz günlerinde herkesin serinliğe ihtiyacı oluyor. Bu serinliği tatlı mı tatlı bir lezzetle bütünleştirmeye ne dersiniz?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 29, 2011


29.06.2011

Yaz geldi… Sıcak yaz günlerinde herkesin serinliğe ihtiyacı oluyor. Bu serinliği tatlı mı tatlı bir lezzetle bütünleştirmeye ne dersiniz? Dövme Maraş özelliği ve Toros dağlarında yetişen keçi sütü ile farklı bir lezzete dönüşen Nejat Güllü’nün dondurmaları, sıcak yaz günlerinin serin tatlısı oluyor. Baklavacı Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, bu yaz öyle bir dondurma menüsü sunuyor ki, dondurma sevenler bu kadar lezzetlisini ve bu kadar tazesini hiç tatmadılar.

Kavunludan bademliye, böğürtlenliden çikolata, çilek, limon ve kaymak çeşitlerine kadar yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzetidir dondurma. Çocukların en özel ve en tatlı ödülü, sıcak yaz günlerin en nefis ferahlatıcısıdır dondurma. Tüm malzemeleri özenle seçilen ve hafifliği ile dikkat çeken Nejat Güllü’nün dondurmaları, dövme Maraş özelliği ve Toros Dağı yaylalarında yetişen keçilerin sütü ile farklı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Nejat Güllü’nün Kahramanmaraş’taki tesislerde üretilen dondurmaları, yaz sıcağında tatlı bir serinlik yaşamak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Her yaşa ve damak tadına uygun olan Baklavacı Güllüoğlu dondurmaları, katkı maddesi içermiyor. Pastörize edilmiş ve Toros dağlarında yetişen keçilerin sütünden üretilen ve en taze mevsim meyvelerinin kullanıldığı Nejat Güllü’nün Güllüoğlu dondurmalarının üretiminde modern yöntemler tercih ediliyor. 28 farklı çeşidin bulunduğu Güllüoğlu dondurmalarının fıstık, ceviz, badem, krokan, limon, muz, kavun, şeftali, kivi, frambuaz, vişne, karadut, böğürtlen, portakal, karamel gibi farklı tatları bulunuyor. Süt, şeker ve gerçek salebin kullanıldığı Antep fıstıklı dondurması ile Nejat Güllü, damaklara tatlı ve serin bir dokunuş gerçekleştiriyor. Nejat Güllü’nün dondurmaları, üretiminde kullanılan süt ve diğer malzemeleri ile yaz mevsiminin en favori lezzeti oluyor.

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu dondurması Maraş dondurmasının o eşsiz tazeliğini, kalitesini ve lezzetini bir külahta buluşturuyor. Kahramanmaras dövme dondurmasının sahip olduğu tüm özellikleri barındıran Nejat Güllü’nün dondurmaları, kalsiyum, fosfor, sodyum, potasyum, demir, A vitamini, E vitamini, B vitaminini barındırıyor.

Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, DIN EN ISO 22000:2005 yönetim sistemleri sertifikası ile başta baklava ve su böreği olmak üzere pasta, lokum, dondurma, çikolata, yufka, poğaça, farklı börek çeşitleri ve simit üretimi de gerçekleştiriyor.

Güllüoğlu şubelerinde ya da siparişe uygun olarak üretilen Nejat Güllü dondurmaları ve Baklavacı Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

Güllüoğlu Baklavaları Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT