Özsüt’ten Aralık’ta Tatlı İndirim

Özsüt’ten Aralık’ta Tatlı İndirim

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Aralık’ta Tatlı İndirim

Özsüt mağazalarına uğrayarak 50 TL ve üzerinde alışveriş yapan misafirler, o sırada alacakları 6 kişilik pastalarda yüzde 25 indirim kazanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2015

Özsüt, 1 Aralık itibarıyla geçerli olan kampanyası ile, misafirlerine leziz bir yılbaşı jesti yapıyor. Özsüt mağazalarına uğrayarak 50 TL ve üzerinde alışveriş yapan misafirler, o sırada alacakları 6 kişilik pastalarda yüzde 25 indirim kazanıyor. Mutlu anlara çok yakışan birbirinden leziz pastalar içerisinde Karaorman Kestane, Balkabaklı Pasta, Kanaş, Özsüt’ün Aynası ve daha birçok seçenek bulunuyor. Bu lezzetlerle buluşmak, yeni yıla girerken tatlı yiyip tatlı konuşmak için, siz de Özsüt’e davetlisiniz.

Özsüt, yılbaşı yaklaşırken misafirlerinin karşısına yepyeni bir kampanya ile çıkıyor. 1-31 Aralık boyunca Özsüt mağazalarında 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar, 6 kişilik pastalarını anında yüzde 25 indirimle alarak evlerine götürebilecekler. Kampanyadan yararlanmak için, Özsüt mağazalarında vakit geçirip tatlınızın ve kahvenizin keyfini çıkarabilir, ya da kasadan alışveriş yapabilirsiniz. Yılbaşı heyecanının hepimizi sardığı Aralık ayı süresince, kutlamaların en tatlı eşlikçisi Özsüt pastalar, böylece sevdikleriyle daha avantajlı fiyatlara buluşmuş olacak.

Özsüt’ün yılbaşı kutlamalarına çok yakışacak pastaları içerisinde farklı mutfaklara dokunan onlarcası var. Örneğin, Alman klasiği Karaorman Pasta, bu kış Özsüt’ün ellerinde kestane ile buluşuyor. Balkabaklı Pasta da bu sezonun yenilerinden. Klasikler içerisinden de Kanaş, Özsüt’ün Aynası, Çikolata Trio, Frambuazlı Gateau, Meyve Bahçesi ve daha niceleri sizi bekliyor.

Özsüt’ün her biri özgün tariflerle hazırlanan, çoğu birer klasik haline gelmiş leziz pasta tarifleri, yılbaşından doğum günlerine, tüm kutlamalar için yıllardır vazgeçilmez birer seçenek. Şimdi siz de yeni yıla heyecanınızı bu lezzetlerle ikiye katlayabilir, yılbaşında tatlı yiyip tatlı konuşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT