8 Mart Kadınlar Günü’ne Özel Menü

8 Mart Kadınlar Günü’ne Özel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 8 Mart Kadınlar Günü’ne Özel Menü

30 kişilik bahçe, 8 kişilik balkon kapasitesi dahil 120 kişiyi ağırlayan iki katlı mekan özel odaları ile dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 7, 2014

Kadınlar Günü’nde erkekler Arnavutköy Steak House Mutfağı’nda

8 Mart Kadınlar Günü’nde Arnavutköy’ün ilk ve tek steak house’u Arnavutköy Steak House’da erkekler mutfağa giriyor. Bu özel günde kadınlar; eşlerinin, sevgililerinin, arkadaşlarının elinden kendileri için özel olarak hazırlanan menüden enfes lezzetleri tadıyor.

115 yılı aşkın zamandır tarihe tanıklık eden binasında ürün ve servis kalitesini yüksek standartlarda tutarak birbirinden özel lezzetleri konuklarıyla buluşturan Arnavutköy Steak House, 8 Mart Kadınlar Günü’nde dikkat çekici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu özel günde, Arnavutköy Steak House’a gelen kadın misafirler; eşlerinin, sevgililerinin, arkadaşlarının elinden bugüne özel hazırlanan menüde yer alan lezzetleri deniyor.

8 Mart Kadınlar Günü’ne özel menü
Arnavutköy Steak House, 8 Mart Kadınlar Günü için bir de özel menü hazırladı. Deneyimli ellerin yardımıyla erkek misafirler tarafından hazırlanan T-bone, Dallas, New York, Bonfile, Dana ve kaburga gibi birçok et seçeneği ile bir kadeh içkinin, salata ve tatlının da yer aldığı menünün kişi başı fiyatı 80 TL.

Özel oda imkanı Arnavutköy Steak House’da
30 kişilik bahçe, 8 kişilik balkon kapasitesi dahil 120 kişiyi ağırlayan iki katlı mekan özel odaları ile dikkat çekiyor. Herhangi bir kiralama ücreti alınmayan, özel olarak tasarlanmış bu odalar; 8 Mart Kadınlar Günü’nde de kendini özel hissetmek isteyen konuklara ev sahipliği yapıyor.

Çalışma saatleri: Her gün, 11.00 - 01:00

www.arnavutkoysteakhouse.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT