Annelere Kahvaltı Şöleni

Annelere Kahvaltı Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annelere Kahvaltı Şöleni

Anneler Günü’nde annenizin güne harika bir başlangıç yapmasını sağlayacak lezzetler, Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nda sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 30, 2015

Fırından yeni çıkmış sıcacık hamur işleri, doğal ve yöresel kahvaltılıklar, ev yapımı reçel çeşitleri… Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı anneleriniz için bir şölene dönüştürüyor. Anneler Günü’nde annelerine keyifli bir gün hediye etmek için Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, anneleri ve çocuklarını unutulmaz bir kahvaltıya davet ediyor. Anneleriniz bu özel günde, Kaşıbeyaz Lezzet Grubu bünyesinde bulunan Kaşıbeyaz Florya, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus ve Kaşıbeyaz Akvaryum’da uzun sohbetler eşliğinde yapacağı kahvaltının tadına doyamayacak.

Annenize özel, tatlısından tuzlusuna 5 yıldızlı ziyafet
Birbirinden lezzetli peynirler, Antep yöresine özgü yeşil zeytin, günlük üretilen Kaşıbeyaz kahkeler, gözlemeler, menemen ve omlet çeşitleri damaklara olduğu kadar özel sunumlarıyla gözlere de hitap ediyor. Yöresel lezzetlerden nohut dürümü ve yumurta dürümünün yanı sıra gül reçelinden kayısı reçeline kadar her meyvenin reçeli de kahvaltı sofrasında yerini alıyor. Hamur işleriyle daha da zengin hale gelen kahvaltı, Kaşıbeyaz şeflerinin özel olarak hazırladıkları sıcacık simit, poğaça ve açmalar, mis gibi kokularıyla annenizin iştahını kabartacak. Sağlığını düşünen anneler için ise kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı, ceviz gibi sağlıklı kuruyemişler de unutulmamış! Tatlıdan vazgeçemeyen ve kahvaltı keyfini güzel bir tatlıyla sonlandırmak isteyen annelere özel yapılan Antep’in incilerinden katmer de annenizin kahvaltı keyfini daha doyumsuz hale getirecek. Annenizin güne harika bir başlangıç yapmasını sağlayacak serpme kahvaltı şöleni, sabah 09.00’da başlayıp saat 13.00’e kadar sürüyor. Bu muhteşem kahvaltının kişi başı fiyatı ise 60 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT