Annenize CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da Unutulmaz Bir Gün Hediye Edin

Annenize CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da Unutulmaz Bir Gün Hediye Edin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenize CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da Unutulmaz Bir Gün Hediye Edin

Şehrin kalbinde Taksim Gümüşsuyu’nda konumlanan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Anneler Günü’nü zengin bir brunch ile kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2017

Anneler, bir hafta boyunca CVK Safira Spa&Fitness’ın masajlarından da yarı yarıya indirimli fiyatlarla yararlanabilecek.

Panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına sahip olan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, annelere çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir gün yaşatmak için Gümüşsuyu Restaurant’ta zengin bir brunch menüsü hazırladı.

14 Mayıs Pazar günü 10.00-14.00 saatleri arasında açık büfe şeklinde sunulacak “Anneler Günü Brunch”ında, kahvaltılıkların yanı sıra suşi ve füme balık lezzetleri de yer alacak. Brunch’ta, kuşkonmaz çorbası, kalamar ve kabaklı risotto, döner istasyonu, fırından pide çeşitleri, ekmek büfesinin yanı sıra, ananaslı creme brulle, balkabağı mus ve limonlu mereng tart gibi zengin tatlı seçenekleri de mevcut.

Miniklere özel lezzetler...
CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, çocuklar için de ayrıca bir büfe hazırladı. Küçük misafirler için hazırlanan büfede; ızgara jambon ve peynirli sandviç, yerfıstığı ezmeli marmelat sandviç, mini hamburgerler, çikolatalı lolipoplar ve dondurma bölümü sunulacak.

Annelere spa keyfi…
8 bin 500 metrekarelik alanda hizmet veren, İstanbul’un en büyük otel spa ve fitness merkezi olan CVK Safira Spa&Fitness, Anneler Günü’ne özel, masajlarda bir hafta geçerli olacak bir indirim sunuyor. Anneler, 12-19 Mayıs 2017 tarihleri arasında CVK Safira Spa&Fitness’ın Bali, Aromaterapi ve Tayland gibi tüm masajlarından yüzde 50 indirimli fiyatlarla yararlanabilecek. Masaj alan misafirler aynı zamanda, gün ışığı alan kubbesi ve geleneksel stilde dizayn edilen Türk Hamamı, sauna ve mevsime uygun olarak açılır-kapanır cam tavanlı yüzme havuzu gibi tüm ıslak alanlardan da ücretsiz faydalanabilecek.

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Anneler Günü Brunch’ında 0-6 yaş arası çocukları ücretsiz, 6-12 yaş arası misafirleri ise yüzde 50 indirimle ağırlayacak. Anneler Günü Brunch’ı 145 TL [KDV dahil]. Bir kadeh şampanyanın dahil olduğu brunch 165 TL [KDV dahil].

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT