Arça’da Yeni Yıla Yeni Umutlarla!

Arça’da Yeni Yıla Yeni Umutlarla!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Arça’da Yeni Yıla Yeni Umutlarla!

Benzersiz Haliç manzarası eşliğinde sevdiklerinizle yeni yılı karşılamak için Arça Restaurant & Grill seçkin lezzetleri ve hafızalarda yer eden melodilerle sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2023

İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç’te, benzersiz bir manzaranın eşlik ettiği şef Cenap Öztekin Varol yönetimindeki Arça Restaurant & Grill, 2024 yılına umut ve neşe dolu bir atmosferde girmek isteyenler için hazırlıklarını tamamladı.

Adını ardıç ağacının geçmiş dönemlerdeki simgesel anlamından alan Arça, geçmişten bugüne olumsuzlukları uzaklaştırıp güzellikler getirdiğine inanılan ardıç ağacının bu özelliğini yeni yıl gecesi kurulacak dost sofralarında yaşatıyor. 31 Aralık coşkusuna eşlik edecek serpme mezeler, ara sıcak olarak pide çeşitleri ve yılbaşını taçlandıran ağır ateşte pişmiş dana inciğin ana yemek olarak sunulacağı yılbaşı menüsü şefin özenle hazırladığı, yılbaşına özel tatlı ile son bulacak.

Bu özel kutlamada tüm lezzetler damakları şenlendirirken, göze de hitap edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ünlü DJ Serhan Sokulgan, en sevilen Türkçe pop şarkıları ile yeni yıla girerken enerjiyi artıracak.

31 Aralık gecesinin menü ve rezervasyon detaylarıyla ilgili bilgi almak için 0212 800 12 46 nolu telefondan Arça Restaurant & Grill’e ulaşabilirsiniz.

Instagram: @arcarestaurantandgrill

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT