Balkabaklı Nefis Kahveler

Balkabaklı Nefis Kahveler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Balkabaklı Nefis Kahveler

Gloria Jean’s Coffees, güçlü balkabağı tadını hissetmenizi sağlayacak dönemsel Pumpkin kahve çeşitleri ile misafirlerinin tatlı sohbetlerine eşlik etmeye devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2019

Sonbahar denildiğinde akla ilk gelen balkabağı, sıcak ve soğuk kahve ile yakaladığı mükemmel uyumu ile misafirlerini lezzet dolu bir yolculuğa davet ediyor. Lezzetli kahveyi her zaman keyifli bir atmosferde, özgün servis anlayışıyla bütünleştirerek sunan Gloria Jean’s Coffees, dönemsel olarak ürettiği sıcak lezzeti Pumpkin White Chocolate Mocha ve soğuk kahvesi Pumpkin Chiller ile balkabağının zengin lezzetini kahve severlere ikram ediyor.

Yılda 70 ton kahvenin tüketildiği Gloria Jean’s Coffees mağazalarında, kahve haricinde çikolata, cheesecake gibi patisserie ürünleri ve organik ekmeklerden sandviç çeşitleri ile lezzet şöleni yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT