Bebek Hotel 2012 Yılbaşı Programı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bebek Hotel 2012 Yılbaşı Programı

Bebek Hotel, sevdiklerinizle beraber İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde 2012’yi karşılamanız için müzikli ve birbirinden lezzetli mönülerin yanında, evinizin rahatlığını yaşatan misafirperverliğiyle, size özel yılbaşı paketleri hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2011

21.12.2011

Bebek Hotel, sevdiklerinizle beraber İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde 2012’yi karşılamanız için müzikli ve birbirinden lezzetli mönülerin yanında, evinizin rahatlığını yaşatan misafirperverliğiyle, size özel yılbaşı paketleri hazırladı.

Bebek Hotel’de avantajlı konaklama paketleri ile özel bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor. Yılbaşı özel konaklama fiyatları, gecelik deniz manzaralı oda 260 Euro, şehir manzaralı oda 160 Euro KDV ve kahvaltı dahildir. Üstelik 2 gece ve üstü konaklamalarda özel indirimler uygulanıyor. Ayrıca konaklayan misafirler, Bebek Bar ve Les Ambassadeurs Restaurant’daki günün özel yılbaşı menülerini de %10 indirimli olarak alabilir.

Les Ambassadeurs Restaurant, Piyanist Vokal Güven Aydın ile tüm zamanların müzikleri ve özenle hazırlanmış menü eşliğinde özel bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor. Zengin çeşitli sıcak soğuk ara yemekler ve ana yemek olarak yılbaşının vazgeçilmezi, özel sosla hazırlanan fırında California hindisi veya tercihinize göre taze balık çeşitleri ikram ediyor. Piyanist Vokal Güven Aydın ile yılbaşı müziği ve özel yılbaşı mönüsü, yerli içki ve KDV dahil kişi başı 225 TL. Yabancı içkiler menü fiyatı üzerinden ekstra olarak tahsil edilir.

Les Ambassadeurs Restaurant Yılbaşı Menüsü

Avokado püresi üzerinde karides ve İtalyan prosecco, somon füme, alabalık füme, ahtapot salatası, enginar, patlıcan salatası, beyaz peynir, baharatlı goudo peyniri, tereyağlı jumbo karides tava, patlıcan beğendi, Akdeniz yeşillikleri salatası, Deniz Lagos balığı şiş ızgara, gretine edilmiş brokoli veya Geleneksel California hindisi, kestaneli iç pilav, kaymaklı ayva tatlısı. Limitsiz yerli içki; rakı, cin, votka, likör çeşitleri, Fransız Bordeaux Charrier 2007, California Gallo, Kavaklıdere Angora serisi.

Bebek Bar’da DJ müziği eşliğinde 2012’yi karşılarken sevdiklerinizle birlikte unutulmaz ve coşkulu bir gece yaşayacaksınız. Zengin çeşitli antre tabağı, ara sıcak leziz ikramlar, özel soslu geleneksel fırında California hindisi, kaymaklı armut tatlısı ve limitsiz yerli içkilerden oluşan özel menü ve yılbaşı programı kişi başı KDV dahil 150 TL. Yabancı içkiler menü fiyatı üzerinden ekstra olarak tahsil edilir.

Bebek Bar Yılbaşı Menüsü

Peynir tabağı: Rokfor peyniri, Hollanda füme peyniri, haş haş tohumlu tulum peyniri Dana jambon, hindi füme, patlıcan salatası, enginar, sebzeli Çin böreği, fırında California hindisi, kestaneli iç pilav, kaymaklı ayva tatlısı. Limitsiz yerli içki: Rakı, cin, votka, likörler, Fransız Bordeaux Charrier 2007, California Gallo, Kavaklıdere Angora serisi.

Not: Grup indirimleri değerlendirilir ve doluluk sebebiyle tüm rezervasyonlar için ön ödeme yapılması gerektiğini de hatırlatmak isteriz.

Adres: Cevdetpaşa Caddesi No.34 Bebek, 34342 İstanbul
Telefon: 0212 358 20 00
Web: www.bebekhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT