Vakko L’Atelier’den Şıklığı Eşsiz Lezzetlerle Buluşturan Yılbaşı Menüsü

Vakko L’Atelier’den Şıklığı Eşsiz Lezzetlerle Buluşturan Yılbaşı Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vakko L’Atelier’den Şıklığı Eşsiz Lezzetlerle Buluşturan Yılbaşı Menüsü

Dünya mutfağının en özel tariflerini Vakko şıklığıyla harmanlayan Vakko L’Atelier, heyecanla kurulacak yeni yıl sofralarına özel bir hindi menüsü sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2023

Vakko L’Atelier, Aralık ayı boyunca eşsiz lezzetlerden oluşturduğu özel yılbaşı menüsünü Vakko dostlarıyla buluşturuyor. Kutlama sofralarına unutulmayacak bir imza atacak olan menü Vakko kalitesiyle evlere özel olarak hazırlanıp sunuluyor.

Vakko L’Atelier’in sunduğu bu özel menüde; yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan özel kemik suyu sosu ile sunulan marine edilmiş Hindi ana yemek olarak yer alıyor. Pişirme bilgilerini de içeren bilgilendirme kartıyla birlikte sunulan hindiye; mevsime ve konsepte uygun benzersiz bir başlangıç olan zencefilli balkabağı çorbası, kestaneli, karanfilli, dolmalık fıstıklı ve tarçınlı pilav, kızılcık ve kuru üzümlü fırınlanmış brüksel lahana salatası, portakal ve limon kabuğu rendelenmiş fırında patates, karamalize kırmızı soğan ve tatlı patates turtası, kırmızı şarap sirkesi ve hardal tohumlu kırmızı lahana salatası, portakal dilimleri ve burratalı kinoa salatası, ve yemek sonrası tatlı bir bitiş için seçeceğiniz Buches de Noel gibi seçenekler zarif yeni yıl sofralarına anlam ve lezzet katıyor. 4-5 kişilik veya 8-10 kişilik olarak hazırlanan bu özel menü üç gün öncesinden verilen sipariş ile evinize kadar geliyor.

Yılbaşı heyecanının katlanarak artacağı ay boyunca seçkin lezzetlerle bezeli sofralarda buluşmak isteyen Vakko dostları, Vakko L’Atelier’nin Yılbaşı Menüsünü www.vakkolatelier.com veya 0546 400 40 40 numaralı hattan sipariş verebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT