Bebek Hotel`den 2011 Yılbaşı Paketleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bebek Hotel`den 2011 Yılbaşı Paketleri

Bebek Hotel eşsiz Boğaz manzarasıyla 2011’i sevdiklerinizle beraber karşılamanız için müzik eşliğinde birbirinden lezzetli mönüler ve konaklama paketleri hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Bebek Hotel eşsiz Boğaz manzarasıyla 2011’i sevdiklerinizle beraber karşılamanız için müzik eşliğinde birbirinden lezzetli mönüler ve konaklama paketleri hazırladı.

Les Ambassadeurs Restaurant, Atilla Ertem ve müzik grubunun dansa doyamayacağınız müzikleri ve özenle hazırlanmış menüsü eşliğinde özel bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor.

Zengin çeşitli ara yemekler den bilini üzerinde somon havyarı ve hoş geldiniz içkisi olarak özel yapım limonlu sarı votka; zeytinyağlılardan enginar, patlıcan salatası; deniz mahsullerinden somon füme, alabalık füme, palamut füme, ahtapot salatası ve peynir çeşitleri sizin için seçtiklerimizden bazıları. Jumbo karides ve armoriken sos eşliğinde bademli Çilav. Keçi peynirli Akdeniz yeşillikleri salatası ikram ediliyor.

Ana yemek olarak ise yılbaşının vazgeçilmezi özel sosla hazırlanan fırında California hindisi veya sebzeli, baharatlı patates püresi eşliğinde taze baharatlarla lezzetlendirilmiş levrek ızgara sunuluyor.

Ardından bu özel gecenizi tatlandıracak safran soslu armut tatlısı ikram ediliyor. Çay, kahve, limitsiz yerli içki, Kavaklıdere Ancyra serisini de içeren şarap çeşitleri dahil tüm bu lezzetler kişi başı KDV dahil 190TL.

Bebek Bar, misafirlerini hoş geldin sürpriz kokteyl ikramı ile karşılıyor. Convertial müzikleriyle tanınan DJ Herman’s’ın yılbaşına özel repertuarıyla 2011’e girerken sevdiklerinizle birlikte coşkulu bir gece yaşayacaksınız.

8 çeşit zengin antre tabağı ara sıcak lezzet ikramı; sebzeli karidesli Çin böreği, mozerella sticks ve özel sos eşliğinde geleneksel fırında California hindisi; safran soslu armut tatlısı, limitsiz yerli içkilerden; standart rakılar, cin, votka, likör çeşitleri, Kavaklıdere Angora ve Doluca Kav şarap türlerinden oluşan özel menüsü ve yılbaşı programı KDV dahil 110TL’den ikram ediliyor.

Not: Doluluk sebebiyle tüm rezervasyonlar için ön ödeme yapmanız gerektiğini de şimdiden hatırlatmak isteriz.

Adres: Cevdetpaşa Caddesi No.34 80810 Bebek İstanbul
Telefon: 0212 358 20 00
Web: www.bebekhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT