Bu Bayramın En Tatlı Anı Divan Pastaneleri’nde

Bu Bayramın En Tatlı Anı Divan Pastaneleri’nde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Bayramın En Tatlı Anı Divan Pastaneleri’nde

Divan Pastaneleri’nin eşsiz lezzetleri bu bayram da sevdiklerine damaklardan silinmeyecek hediyeler arayanlar için çeşit çeşit hediye setleri hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 20, 2020

Divan Pastaneleri bu Kurban Bayram’ında da sevdiklerine eşsiz Divan tatlarını hediye etmek isteyenler için bayrama özel hediye setleri hazırladı. Bayramın neşesini ve heyecanını taşıyan tatlara İstanbul, Ankara ve Bodrum’daki Divan Pastaneleri’nin yanı sıra www.divanpastaneleri.com.tr üzerinden tek tıkla ulaşmak mümkün.

Divan Pastaneleri’nin eşsiz lezzetleri bu bayram da sevdiklerine damaklardan silinmeyecek hediyeler arayanlar için çeşit çeşit hediye setleri hazırladı. Birbirinden enfes lokumlar, madlenler, pralinler ve hediye çeşitleri ile bayram coşkusunu yaşatmaya hazır olan Divan Pastaneleri, bayram hediyesi arayışında olanlar için de birbirinden ilgi çekici alternatifler sunuyor. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken Divan Pastaneleri’nin hediyelikleri ve damaklarda iz bırakan tatlarına İstanbul, Ankara ve Bodrum’da yer alan pastanelerin yanı sıra divanpastaneleri.com.tr adresinden de tek tık ile ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT