Bu Yıl Sizleri Özlediğiniz Şehirlerde Hayallerinizdeki Yolculuğa Çıkarıyor

Bu Yıl Sizleri Özlediğiniz Şehirlerde Hayallerinizdeki Yolculuğa Çıkarıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Yıl Sizleri Özlediğiniz Şehirlerde Hayallerinizdeki Yolculuğa Çıkarıyor

Divan Pastaneleri, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle yeni yılı evimizde karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde sizleri ve sevdiklerinizi dünyanın ışıltılı şehirlerine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 30, 2020

Divan Pastaneleri zorlu bir yılı geride bırakırken, yeni yılda dünyanın 5 büyük şehrinin ışıltısına davet ediyor. Dünyanın gözde şehirlerinden İstanbul, New York, Londra, Roma ve Paris’in eşsiz güzellikleri ve ikonik simgelerinden ilham alan Divan Pastaneleri, yeni yıla özel koleksiyonunda tasarladığı paketlerle hayallerinizdeki yolculuğa da eşlik ediyor. Dünya metropollerinin imza tatlarının yer aldığı ve yeni yılın göz alıcı objeleri ile özenle hazırlanan yılbaşı koleksiyonunun farklı hediye setlerine, Divan Pastaneleri’nin yanı sıra www.divanpastaneleri.com.tr’den tek tıkla ulaşılabiliyor.

Divan Pastaneleri, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle yeni yılı evimizde karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde sizleri ve sevdiklerinizi dünyanın ışıltılı şehirlerine davet ediyor. Yılbaşı koleksiyonu için özel tasarladığı hediye setleriyle;, İstanbul, New York, Londra, Roma ve Paris’e hayalleri süsleyen bir yolculuğa çıkaran Divan Pastaneleri, muhteşem bir konseptle sunduğu yılbaşı özel koleksiyonunda, birbirinden leziz Divan ürünlerinin yanı sıra dünya şehirlerinin imza tatları ve ikonik simgelerine de yer veriyor. Londra’dan Mince Pie Yılbaşı Kurabiyesi, New York’tan, dillere destan New York Cheesecake, bir İtalyan klasiği Panettone, Paris’ten çikolataların en iddialısı Rocher ve meşhur Divan Forêt Noire Pasta ile şehirlerin imza tatları, yılbaşı dekorlu özel gün pastası, yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı Buche Pasta ve yılbaşına özel Noel Baba ve Çam Ağacı çikolataları da Divan Pastaneleri’nin koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Divan Paketleriyle 2021’i İstediğiniz Şehirde Karşılayın
Divan Lokumu ve İstanbul’un eşsiz tarihi dokusu:
Dünyanın gözünü üzerinden ayıramadığı büyüleyici İstanbul’dan esinlenilen koleksiyonda, tarihi ve boğazıyla mest eden şehrin dinamik ruhu yansıtılıyor. 5 ayrı alternatifli hazırlanan Divan’ın İstanbul koleksiyonundaki paketler, şehrin simgelerinden; Boğaziçi, Kız Kulesi ve Galata Kulesi’nin isimlerini taşıyor. Boğazın rengi olan mavinin her tonunu taşıyan paketlerde, gri detaylar en parlak haliyle dikkat çekiyor. İhtişamlı hediyeliklerin yanı sıra Türk adetlerini temsil eden enfes Divan lokumu, Türk kahvesi, kolonya, birbirinden şık hediyelikler ve enfes Divan çikolatalarıise paketlerde başrolde yer alıyor.

Aşk Çeşmesi’nde yeni yıl dileği: Giden herkesin dileklerde bulunduğu çeşmesiyle ünlü Roma’dan esinlenilen hediye setleri, yeni yıl için iyi dileklerde bulunmak isteyenler için hazırlandı. Gold ve siyahın eşsiz bir uyum yakaladığı 4 ayrı alternatifi bulunan Roma Koleksiyonunda, şehrin simgesi Kolezyum’dan adını alan paket, İtalyan ruhunu taşıyor. İtalya’nın sevilen keklerinden Panettone de sofralarına Roma havasını taşımak isteyenler için Divan’ın yılbaşı lezzetleri arasında yerini aldı.

New York’un özgür ruhuna yolculuk: 24 saat ışıkları hiç sönmeyen, capcanlı yaşantısıyla dikkat çeken New York’un özgür ruhu, Divan ile dilediğiniz yere geliyor. İster kendinizi, ister sevdiğinizi mutlu edecek Divan’ın “New York” koleksiyonu, yılbaşı ışıltısını ve pop-art dünyasının nüanslarını yansıtıyor. New York Koleksiyonunda yer alan birbirinden eşsiz dört farklı hediye seti içerisinde ise, pop-art ruhunu yansıtan tepsi ve muglardan, çikolata keyfinizi ikiye katlayacak fondü setlerine ve evinizin-ofisinizin vazgeçilmez parçaları arasına girebilecek hediyeliklerineise eflatun tonlarının göz alıcılığı metalin parlaklığı ile buluşuyor. 4 farklı seçeneğe sahip koleksiyonda şehrin simgesi özgürlük anıtına ithaf edilen Libertypaketi ise şehre özlem duyanlar için…Divan ustalığıyla yorumlanan yepyeni bir lezzet; tam buğday unlu bisküvi tabanı ve zengin kremsi yapısı ile meşhur New York Cheesecake de şehre özlem duyanlar için Divan’ın yeni yıl kolkesiyonunda yerini aldı.

Eyfel Kulesi’nden Paris manzarası: Avrupa’nın moda, sanat, koku ve tatlarla iç içe şehri Paris de Divan yılbaşı paketleri arasında yerini alan bir diğer şehir… Heyecan verici şehrin güzelliklerini sunan 4 farklı hediye seti ile sunulan koleksiyonda, Eyfel Kulesi ve Şanzelize caddesinin esintileri yer alıyor. Zümrüt yeşilinin dikkat çektiği süslemelerinde şehrin ihtişamını gözler önüne seren koleksiyon, şık şamdan, ayaklı servis tabağı, fotoğraf çerçevesi gibi birbirinden şık hediye seçenkleri ile sizleri Paris’den ilham alan koleksiyonuyla unutulmaz anlara, anılara davet ediyor.

Hyde Park’ta huzurlu bir yürüyüş: Londra denince akla ilk gelen simgelerden Big Ben ve Thames Nehri’nden adını alan hediye setlerinden oluşan Londra Koleksiyonu, İngilizlerin olmazsa olmaz çay saatlerinden ilham alarak hazırlandı. Londra Box ile sunulan 2’li Fincan Seti, Cam Demlik gibi hediyeliklerin yanı sıra meşhur lezzet Scottish Shortbread Kurabiyeler de setlerde yerini aldı.

Tüm şehirler bir tık uzağınızda: Dünyanın büyüleyici şehirlerinden ilham alan koleksiyon, Divan Pastaneleri’nin yanı sıra www.divanpastaneleri.com.tr üzerinden de satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT