Büyük Şefler Kavurucu Sıcaklara Karşı…

Büyük Şefler Kavurucu Sıcaklara Karşı…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Büyük Şefler Kavurucu Sıcaklara Karşı…

Big Chefs, bu yaz sizi ferahlığın enerji veren keyfine davet ediyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 4, 2014

Sıcaklardan bunalanlara Big Chefs’ten leziz ve ferahlatıcı bir müjde! Yaz sıcağına en iyi ne gelir diyor, gününüze keyifli bir serinlik katmak istiyorsanız, Büyük Şefler’in enfes frozenları ve tadına doyum olmayan buzlu çayları tam size göre!!!

Lezzet yolculuğu boyunca damaklarda ve hafızalarda unutulmaz tatlar bırakan, iştah açıcı sunumları, güler yüzlü ekibi, ev sıcaklığındaki, samimi ve huzurlu konseptiyle ilgi gören Big Chefs, bu yaz sizi ferahlığın enerji veren keyfine davet ediyor!

İnsanı yoran, hareket etmeye, yemek yemeye bile güç bırakmayan kavurucu sıcaklara karşı Big Chefs önlemini leziz frozenlar ve muhteşem buzlu çaylar ile aldı. Fas’ın rahatlatıcı büyüsü ile harmanlanan Morrocco ice tea, mangonun damakları okşayan tadıyla, şeftalinin neşeli aromasını buluşturan Aloha frozen, hafiflik hissi veren ve hızlı bir detoks etkisi gösteren sağlıklı D - Tox ice tea, çilek severlerin favorisi bol buzlu Super frozen, adıyla bile insana keyif veren Be Happy frozen ve daha birçok tat, gününüze keyifli bir serinlik katmak için Big Chefs’lerde sizleri bekliyor.

Büyük Şefler Nerede?

Ankara’da açıldığı günden bu yana tüm Türkiye çapında gördüğü talep ile 23 şubeye ulaşan Big Chefs çok yakında Türkiye’nin lezzetlerini tanıtmak üzere dünyaya da açılıyor.

İstanbul’da…
Big Chefs Etiler, Big Chefs Tünel, Big Chefs Tarabya, Big Chefs Ataköy, Big Chefs Marmara Forum, Big Chefs Atasehir, Big Chefs Suadiye, Big Chefs Kemerburgaz, Big Chefs Nisantası City’s, Big Chefs Kanyon, Big Chefs Anadoluhisarı, Big Chefs Trump Tower , Big Chefs Florya Aqua Park, Big Chefs Mall Of Istanbul AVM
Ankara’da…
Big Chefs Çayyolu, Big Chefs Kavaklıdere, Big Chefs Çukurambar, Big Chefs Bilkent, Big Chefs Next Level
Antalya’da…
Big Chefs Antalya Lara
Gaziantep’te…
Big Chefs Sankopark AVM
Big Chefs Mersin Marina
Big Chefs Diyarbakır

www.bigchefs.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT