Cafe Cadde’de Çay Saati

Cafe Cadde’de Çay Saati

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cafe Cadde’de Çay Saati

Cafe Cadde; saat 15.00 ile 18.00 arası, misafirlerini, tadına doyulmaz sohbetlerle birlikte çay sofralarına davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 9, 2018

Bağdat Caddesi’nin çeyrek asırlık mekanı Cafe Cadde, gün geçmiyor ki bir yeniliğe adım atmasın. Kışın gelmesi ile özlem duyulan çay saatlerini, en şık haliyle sunmaya başlayan Cafe Cadde; saat 15.00 ile 18.00 arası, misafirlerini, tadına doyulmaz sohbetlerle birlikte çay sofralarına davet ediyor

Sadece Bağdat Caddesi değil, İstanbul’un da bir klasiği haline gelen Cafe Cadde, özenle seçilmiş, birbirinden lezzetli, taze ve sağlıklı mönüsüne bir yenisini daha ekledi. Öğleden sonra başlayan çay saati ile nefis tuzlu kurabiyeler, sandviçler ve tatlılara eşlik eden demlenmiş özel harman çay ile günü tatlıya bağlamak isteyenleri akşam 18.00 e kadar ağırlıyor.

“Temiz ye, iyi hisset” mottosuyla yola çıkan Cafe Cadde; özenle seçilmiş menüleri, profesyonel mutfak kadrosu ve eğitimli personeli ile sadece şık bir ortam değil, sağlıklı beslenme ve gurme lezzetlerin peşinde geçirdiği 25 yılın sevincini yaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT