Caffè Nero’da Sonbahar Lezzetleri

Caffè Nero’da Sonbahar Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffè Nero’da Sonbahar Lezzetleri

Havalar yavaş yavaş serinlemeye başlarken içecek tercihleri de soğuktan sıcağa değişiyor. Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden Caffè Nero sonbahara yeni ürünlerle merhaba diyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 22, 2023

Ödüllü İtalyan kahvesiyle İtalya’nın klasik kafelerinden ilham alan, Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden Caffè Nero sonbaharı yeni lezzetlerle karşılıyor. “Flat White” ve “Profiteroles Cake”, Caffè Nero mağazalarında.

Havalar yavaş yavaş serinlemeye başlarken içecek tercihleri de soğuktan sıcağa değişiyor. Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden Caffè Nero sonbahara yeni ürünlerle merhaba diyor. “Flat White” ve “Profiteroles Cake” artık Caffè Nero mağazalarında.

Yumuşak içimli kahveleri sevenlerin favori içeceği “Flat White” bir veya iki atış espresso üzerine zarif ve kadifemsi bir doku oluşturmak için dökülen mikro köpüklü süt ile yapılıyor. Süt oranı yoğun olan “Flat White” ipeksi içimiyle alışkanlık yapıyor.

Caffè Nero’nun meşhur tatlı profiterole kendi yorumunu kattığı “Profiteroles Cake” bu sezona özel yeni bir ürün. Bildiğiniz profiterolden farkı kullanılan özel pastacı kreması. Bitter çikolata kaplı granül şeker ile süslenen “Profiteroles Cake” yeni tatlar arayanların tercihi olacak.

“Flat White” ve “Profiteroles Cake”i keşfetmek için sizleri Caffè Nero mağazalarına bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT