Caffè Nero’da Yeni Yıl Heyecanı Başlıyor

Caffè Nero’da Yeni Yıl Heyecanı Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffè Nero’da Yeni Yıl Heyecanı Başlıyor

Nero Brownie de bu özel dönemde yılbaşı ağacına dönüşüyor ve New Year’s Brownie oluyor! Bisküvi parçacıklı ve yoğun çikolata tadında Nero Mozaik ise 3 farklı yılbaşı temalı süslemesi ile raflarda yerini alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 11, 2023

Avrupa’nın en büyük bağımsız kahve zincirlerinden Caffè Nero, ödüllü İtalyan kahvesi ve İtalya’nın klasik kafelerinden aldığı ilhamla yılbaşı ruhunu yeni ürünleriyle mağazalarına taşıyor.

2024 yaklaşırken yeni yıl heyecanı hepimizi sarmaya başladı. Yeni ve daha güzel bir yılın hayallerini kurarken, umutlarımız artarken, Caffè Nero da morallerin yükseldiği bu döneme özel lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor.

Tüm yıl beklenen ve tekrarı olmayan Festive içecekleri keşfetmenin şimdi tam zamanı! Bu döneme özel hazırlanan ikonik lezzetlerin ilki yanık karamel tadında Crème Brulée Latte. Espresso, crème brulée şurubu, kadifemsi süt köpüğüyle hazırlanan bu lezzet karamel sos ve toz tarçın ile süsleniyor. Eğlenceli bir diğer lezzet Shortbread Cookie Hot Chocolate, yoğun çikolata lezzetini tereyağlı kurabiye tadıyla dengeliyor. Üzerine çikolatalı krema ve çikolata sos eklendikten sonra altın rengi yıldızlarla süslenerek servis ediliyor. Green Mint Mocha ise dönemin yeni lezzeti. Green mint şurubu, espresso, çikolata tozu, sütün üzerine eklenen krema, çikolata sos ve nane şekeri süslemesinden oluşuyor.

Scarlet Velvet Cake; kırmızı kadife dokusu ve leziz kreması ile tadına doyum olmayacak bir pasta. Üzeri orman meyvelerinden frambuaz, yabanmersini ve böğürtlen ile süslenmiş bu pasta damakta da lezzetli bir tat yaratıyor. Lezzeti kadar sevimliliğiyle de tanınan Mr. Giovanni Cookie her yılbaşı döneminde olduğu gibi tekrar mağazalara dönüyor. Zencefilli ve tarçınlı bu lezzet, en keyifli molaların vazgeçilmezi oluyor. Başka bir klasik olan Nero Brownie de bu özel dönemde yılbaşı ağacına dönüşüyor ve New Year’s Brownie oluyor! Bisküvi parçacıklı ve yoğun çikolata tadında Nero Mozaik ise 3 farklı yılbaşı temalı süslemesi ile raflarda yerini alıyor.

Yeni yıl lezzetlerini keşfetmeniz için sizleri Caffè Nero mağazalarına bekliyoruz. İyi seneler!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT