Caffe Nero’dan Yeni Yıla Yeni Lezzetler

Caffe Nero’dan Yeni Yıla Yeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero’dan Yeni Yıla Yeni Lezzetler

Kat kat çikolatalı kek arasına böğürtlen lezzeti ile yapılan, Triple Chocolate Cake ile kendinizi lezzet sürprizine hazırlayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 17, 2015

Yeni yılda da Caffè Nero, mutlu edecek lezzetleriyle sizleri bekliyor. Damaklara böğürtlen ve ahududu ile meyve şöleni yaşatacak olan Winter Berry Latte ya da çikolata ve tarçının efsane uyumu ile renklenen portakallı lezzet Spiced Orange Latte’nin yanında tercih ederek kendinizi şımartacağınız diğer lezzetler ise Caffè Nero’nun yeni yıla özel hazırladığı Triple Chocolate Cake, Strawberry & Chocolate Cup ve Red Velvet Cake.

Caffè Nero, “Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanı ile kahve tutkunlarını meyve şölenine davet ediyor. 2015’i geride bırakıp yepyeni bir yılı karşılarken, Caffè Nero’nun latte severleri memnun edecek ahududu-böğürtlen ve portakal aromalı lattelerini çok seveceksiniz! Winter Berry Latte ve Spiced Orange Latte’ye çok yakışan, özel lezzetlerden Triple Chocolate Cake, Strawberry & Chocolate Cup ve Red Velvet Cake ile yeni yıl heyecanınızı ikiye katlayabilirsiniz.

Ahududu ve Böğürtlen içeriği ile Winter Berry Latte’nin üzerindeki yumuşacık krema iştahınızı kabartacak. Latte severlerin mutlaka denemesi gereken lezzetlerin arasında yer alan Winter Berry Latte’ye eşlik eden Spiced Orange Latte ise egzotik lezzet sevenlerin favorisi olacak. Portakal içeriği ile hazırlanan lattenin üzerindeki kremaya serpiştirilen çikolata taneleri ve tarçının müthiş uyumuna hayır diyemeyeceksiniz!

Yeni yıla çok yakışacak
Kat kat çikolatalı kek arasına böğürtlen lezzeti ile yapılan, Triple Chocolate Cake ile kendinizi lezzet sürprizine hazırlayın. Caffè Nero, yoğun çikolatalı kek arasında özel krema ve üzerinde taze çileği bir araya getirerek Strawberry & Chocolate Cup’ı lezzet dedektiflerine sunuyor. Amerikalıların ünlü kırmızı kadife keki Red Velvet Cake ise Caffè Nero’larda yeni yılın heyecanını size hissettirecek.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT