Carluccio’s’tan Geleneksel Tat: Tiramisu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Carluccio’s’tan Geleneksel Tat: Tiramisu

Mascarpone peyniri ve savyer bisküvisi ile hazırlanan Tiramisu’ya, Kahlua likörü ve espresso eşlik ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 5, 2013

İtalyan lezzetlerini keyifli ve sıcak atmosferinde sunan Carluccio’s’un farklı bir sunumla hazırladığı geleneksel tatlısı Tiramisu, sevenlerini eşsiz bir lezzete davet ediyor. Akşamüstü saatlerini leziz Tiramisu ile tatlandırmak isteyenler Carluccio’s’ta buluşuyor.

Carluccio’s, birbirinden özel tatlı mönüsüyle, yaz mevsimine ayrı bir renk katıyor. Restoranın geleneksel İtalyan lezzetlerinden oluşan mönüsünde öne çıkan Tiramisu, hem hafif oluşuyla hem de dayanılmaz lezzetiyle bu yaz tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Mascarpone peyniri ve savyer bisküvisi ile hazırlanan Tiramisu’ya, Kahlua likörü ve espresso eşlik ediyor. Tüm bu malzemelerin bir araya gelmesiyle benzersiz bir lezzete dönüşen Tiramisu’nun yanında dileyenler Caffe Latte veya Cappuccino ile bu güzel anı daha da keyifli hale getirebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT