Cheddarlı Döner Burger Vazgeçilmeziniz Olacak!

Cheddarlı Döner Burger Vazgeçilmeziniz Olacak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cheddarlı Döner Burger Vazgeçilmeziniz Olacak!

Döner Market, mutfağında bir yıl süren tadım denemelerinin ardından geleneksel Türk lezzeti dönere eklediği tatlar ile lezzet şölenine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 15, 2015

Döner Market’in mutfağında doğan Cheddarlı Döner Burger vazgeçilmeziniz olacak!

Döner Market, mutfağında bir yıl süren tadım denemelerinin ardından geleneksel Türk lezzeti dönere eklediği tatlar ile lezzet şölenine davet ediyor. Cheddar peyniri ve karamelize soğan ekleyerek ayrıca yoğurt sos ve közlenmiş biber ekleyerek servis edilen burgerler ve dürümler damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor.

Dönerinden ayranına, soslarından burger ekmeklerine kadar Döner Market restoranlarında bulabileceğiniz tüm lezzetler taze ürünler kullanılarak kendi mutfaklarında üretiliyor. Yarı etnik yarı interior çizgiler taşıyan konsept ile tasarlanan restoranlarında misafirlerini ağırlayan Döner Market, lezzet sunumları ve hizmet kalitesi ile de büyük beğeni topluyor.

Cheddarlı Döner Burger, Yoğurt Soslu ve Köz Biberli Orijinal Dürüm, salata ve turşu eşliğinde porsiyon klasik döner ve daha birçok özel lezzet için Döner Market restoranlarında veya evinizde vereceğiniz lezzet molalarında geçirdiğiniz her anın tadı damağınızda kalacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT