Çırağan'da Brunch ve Akşamüstü Çayları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan'da Brunch ve Akşamüstü Çayları

Çırağan Palace Kempinski, Aralık boyunca pazar brunchları ve akşamüstü çaylarını hem büyükler hem de küçükler için yeni yıl lezzet ve eğlencelerine bürüdü.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 28, 2013

Çırağan Palace Kempinski’nin Pazar Brunch ve Akşamüstü Çayları Aralık Boyunca Yeni Yıl Neşesinde!

Çırağan Palace Kempinski, Aralık boyunca pazar brunchları ve akşamüstü çaylarını hem büyükler hem de küçükler için yeni yıl lezzet ve eğlencelerine bürüdü.

Boğaz’ın hemen kıyısında yemyeşil bahçe içindeki Laledan Restaurant’ın efsane brunchlarında 01, 8, 15 ve 22 Aralık Pazar günleri yetişkinler bin bir çeşit lezzetin tadına varırken ufaklıklar da kendi damak zevklerine uygun yemekleri afiyetle yiyecekler ve karınları doyduktan sonra enerjilerini, içinde top havuzu, kaydırak, Play Station ve çeşit çeşit çizgi filmlerin bulunduğu çocuk odasında atacaklar. Hem büyüklerin hem küçüklerin, otelin Pastahane Şefi ve Çikolata Ustadı William McCarrick’in Türk çaylısından kahveli trüfe, yeşil çaylıdan fıstıklı beyaz çikolataya enfes çikolatarla donattığı Çikolata Odası’ndan ayrılamayacaklarına hiç şüphe yok!

(Pazar günleri 12.00-16.00 arası, kişi başı KDV, çay ve kahve dahil diğer içecekler hariç 155 TL; 0-5 yaş ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar % 50 indirimli).

01, 8, 15 ve 22 Aralık Pazar günleri Boğaz’a hakim Gazebo Lounge’da Akşamüstü Çayları ise zengin açık büfede, sandviçlerden özel arabasında servis edilen el yapımı kol ve su böreğine, İngiliz çöreği Scon’lara, yedikçe daha çok canınızın isteyeceği ev yapımı çikolatalara, pastalara, özel çaylar ve taze çekilmiş keskin kokulu kahveler eşliğinde ağırlamayı bekliyor. Yetenekli genç konservatuar öğrencisi Deniz Bıçak’ın piyano ezgileri de Akşamüstü Çaylarına eşlik edecek. (15:00-17:00 arası, kişi başı KDV, çay ve kahve dahil diğer içecekler hariç 90 TL; 0-5 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar için %50 indirimli).

Restoran rezervasyon için; 0212 236 73 33 ya da diningreservations.ciraganpalace@kempinski.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT