15.04.2011
Çırağan Palace Kempinski’de Paskalya Bayramı yine baharın gelişiyle brunchta ve çay saatinde neşe içinde kutlanacak, konaklama paketleriyle kısa tatillere dönüşecek...
İstanbul’un tartışmasız en iyi brunch adresi olan Çırağan, 24 Nisan Pazar Brunch’ında misafirlerine Paskalya’nın ruhunu yansıtan bir şenlik havası yaşatacak. Michelin yıldızlı Fransız Aşçıbaşı Olivier Chaleil’in hazırlayacağı tartarinler, Frittata’dan Florentine’e enfes omletler, “Beef Wellington” ve “Foie Gras” gibi Avrupa mutfağının en güzel örnekleri ve tabii mis kokan Paskalya çörekleri brunchda bir kadeh köpüklü şarap ikramıyla misafirlerini bekliyor olacak. Çocuklar balonlar şişirip Paskalya’nın simgesi rengarenk yumurtaları boyayacak ve animatörlerle eğlenecekler. Canlı müzik eşliğinde, aileniz ve sevdiklerinizle keyfine varacağınız bu lezzet şöleni kişi başı 155 TL (KDV dahil), 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli.
Gazebo Lounge Akşamüstü Çayı’nda Paskalya için hazırlanmış pasta ve çörekler, ev yapımı enfes çikolatalar bir kadeh köpüklü şarap ikramı ve canlı piyano ve keman müziği eşliğinde 15:00-19:00 saatleri arasında zengin akşamüstü çay büfesiyle sunulacak. Dilerseniz Gazebo’nun seçkin iç mekanında dilerseniz dillere destan, Boğaz’la iç içe terasında Paskalya keyfi 23 Nisan Cumartesi ve 24 Nisan Pazar, kişi başı 69 TL (KDV dahil).
Paskalya’yı eğlenceli bir kaçamağa dönüştürmek isteyenlere 20-26 Nisan arasında seçilebilecek dört gecelik özel bir konaklama paketi var: Boğaz manzaralı odada dört gece konaklama, Laledan Restoran’da muhteşem sabah kahvaltısı ve 24 Nisan Pazar günü servis edilecek brunch, kalış sürecinde bir kez Gazebo’da Akşamüstü Çayı ve Sanitas SPA’da çift masajı dahil; iki kişililik paket fiyatı 2150 € + KDV.
Çırağan Caddesi 32 Beşiktaş 34349, İstanbul
Tel: 0212 259 03 73
Faks: 0212 259 03 72
www.kempinski.com