Cloud 7 Restaurant - Terrace’da Enfes Schnitzel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cloud 7 Restaurant - Terrace’da Enfes Schnitzel Menü

Hilton ParkSA’nın en üst katında yer alan Cloud 7 Restaurant & Terrace’da her perşembe sevdikleriniz ve dostlarınızla keyif ve lezzet dolu dakikalar sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 9, 2011

09.02.2011

Enfes lezzetleri nefes kesen Boğaz ve İstanbul manzarası eşliğinde tatmaya ne dersiniz?

Hilton ParkSA’nın en üst katında yer alan Cloud 7 Restaurant & Terrace’da her perşembe sevdikleriniz ve dostlarınızla keyif ve lezzet dolu dakikalar sizi bekliyor. Panoramik Boğaz manzarası ve enfes lezzetler kişi başı 55 TL’ye sunulurken, 12 yaşından küçük çocuklar için %50 indirim uygulanacak.

Cloud 7 Restaurant & Terrace’ın özel Schnitzel Menü’sünde, başlangıç olarak konuklara kremalı patates veya pırasa çorbası sunulacak. Ana yemek olarak özel olarak hazırlanan et veya tavuk schnitzel seçeneklerini patates salatası, dereotlu salatalık ya da patates kızartması tamamlayacak.

Baharatlı peynirli dip sos ve ekmek çeşitleriyle kusursuz bir sofrada sevdiklerinizle bir araya gelirken Cloud 7 Restaurant & Terrace’daki yemek şöleniniz harika bir tatlı ile sona eriyor. Elmalı strudel ya da dondurma seçenekleriyle tamamlayacağınız bu harika menü Hilton ParkSA’da her perşembe sizleri bekliyor.

Adres: Hilton ParkSA, Bayıldım Caddesi 12, Maçka İstanbul
Telefon: 0212 310 12 00
Faks: 0212 258 56 95
Web: www.istanbul-park.hilton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT