Divan Restoranlarında Yeni Yıl Heyecanı

Divan Restoranlarında Yeni Yıl Heyecanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Restoranlarında Yeni Yıl Heyecanı

Divan Pub Erenköy, Divan Bebek Brasserie, Divan Kalamış Brasserie ve Divan Beyoğlu Brasserie, 2020’yi sevdikleriyle karşılamak isteyenler için özel bir program hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2019

Divan Pub Erenköy, Divan Bebek Brasserie, Divan Kalamış Brasserie ve Divan Beyoğlu Brasserie, 2020’yi sevdikleriyle karşılamak isteyenler için özel bir program hazırladı.

Divan Pub Erenköy, Divan Bebek Brasserie, Divan Kalamış Brasserie ve Divan Beyoğlu Brasserie, yeni yılı Divan ayrıcalığını deneyimleyerek karşılamak isteyenler için özel bir program hazırladı. Divan Kalamış Brasserie’de DJ performansı, Divan Beyoğlu Brasserie’de ise canlı jazz dinletisi yeni yıl gecesinde misafirlere keyifli bir ortam sunuyor.

Divan Pub Erenköy ve Divan Bebek Brasserie’de de misafirlerle buluşacak menünün fiyatı kişi başı 200 TL, şarap eşleşmeli menünün ise 275 TL. Aynı menüye Divan Kalamış Brasserie’de DJ performansı eşlik ediyor olacak. Divan Brasserie Beyoğlu’nda ise canlı jazz performansı eşliğinde servis edilen lezzetli yeni yıl menüsü 250 TL’den, şarap eşleşmeli menü ise 325 TL’den sunuluyor.

Divan’ın şefleri tarafından özenle hazırlanan menüde lezzetli bir başlangıç olarak ördek konsome jölesinin eşlik ettiği ördek pate’nin ardından servis edilen ana yemek, iki farklı seçenek ile sunuluyor. Safranlı risotto ile sunulan ağır ateşte pişirilmiş ve yaban mantarları ile servis edilen bıldırcın konfit veya yabanmersini sosu ile servis edilen hindi, yılbaşı yemeğinde Divan kalitesini yansıtıyor. Geceye özel hazırlanan kestane püresi ve yıldız anason suyuyla harmanlanan ayva konfit ise yoğun sütlü dondurma ile servis ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT