Domino’s Pizza’nın Muhteşem Lezzetleri Sizi Bekliyor

Domino’s Pizza’nın Muhteşem Lezzetleri Sizi Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’nın Muhteşem Lezzetleri Sizi Bekliyor

Domino’s Pizza, herkes yiyebilsin diye en sevilen pizzalarını, ekmek arası lezzetlerini, bol peynirli ekmeğini ve suflesini 8,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 6, 2018

Domino’s Pizza’nın nefis pizzaları, ekmek arası lezzetleri, bol peynirli ekmeği ve suflesi Domino’s tutkunlarıyla 8,90 TL’den başlayan fiyatlarla buluşuyor. Gel-Al’da geçerli olan çılgın kampanyadan faydalanmak için yapmanız gereken tek şey ise dominos.com.tr’den veya mobil uygulamadan tek tıkla yiyeceğiniz Domino’s lezzetine karar vermek.

Evde, işte veya okulda, leziz Domino’s lezzetlerini paylaşmak artık çok daha kolay. Domino’s Pizza, herkes yiyebilsin diye en sevilen pizzalarını, ekmek arası lezzetlerini, bol peynirli ekmeğini ve suflesini 8,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Bu kampanya, öğlen için doyurucu bir öğün tercih edenler, acele içinde koştururken atıştıracak bir alternatif arayanlar, ana öğünlerde pizzadan vazgeçmeyenler veya gece vakti acıkıp pratik bir çözüm arayanların yardımına yetişiyor.

Gel-Al’da geçerli olan kampanyadan faydalanmak ise çok basit. dominos.com.tr’den veya mobil uygulamadan tek tıkla size en yakın şubeyi bulabilir ve Gel-Al servisten pizzanızı almak üzere siparişinizi verebilirsiniz. Böylece siz yolunuza devam ettiğiniz sırada hazırlanan pizzanızı, restorana ulaştığınızda hiç beklemeden alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT