En Havalı Caddenin En İyi Kahvecisi: Blum Coffee House

En Havalı Caddenin En İyi Kahvecisi: Blum Coffee House

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Havalı Caddenin En İyi Kahvecisi: Blum Coffee House

Blum Coffee House’un birbirinden farklı lezzetleri, Süleyman Seba Caddesi’ndeki kafe konseptli mağazasında farklı bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 11, 2022

Yeni nesil lezzetleri, yenilikçi reçetelerle buluşturan Blum Coffee House, dünyanın en havalı caddesinde sevilen tatları sıra dışı yerel ve küresel lezzetlerle bir araya getiriyor.

Kent rehberi ve kentsel yaşam dergisi 2022 yılının 'Dünyanın En Havalı Caddelerini' seçti. Dünya genelinde 20 bin kişinin yaptığı oylamada Beşiktaş'ta bulunan Süleyman Seba Caddesi, 27'inci sıradan listeye girerek En Havalı Caddeleri'nden biri oldu. Dünya’nın en havalı caddesinde bulunan Blum Coffee House ise eşsiz reçeteleriyle bir lezzet durağına dönüşüyor. Misafirlerini tadı damaklarında kalacak benzersiz bir deneyime davet ediyor.

Her daim güncellenen reçeteler…
Blum Coffee House’un birbirinden farklı lezzetleri, Süleyman Seba Caddesi’ndeki kafe konseptli mağazasında farklı bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor. Güncellenen menüsünde; Antep fıstığı kremalı Belçika çikolatalı ‘Blummy brownie’, Tahin ve badem dolgulu Belçika çikolatalı hurma ile yöresel lezzet Antep fıstığının eklenmesiyle yeniden yorumlanan ‘Antep Fıstıklı Basque Cheesecake’ bulunuyor.

Yiyecek ve içecekte yeni bir trend
Blum Coffee House, evrensel standartlardaki hizmet yaklaşımıyla üçüncü dalga kahve sektöründe organik, yüzde 100 doğal, taze ve lezzetli yiyecek ve içecekleri sunarak yeni bir trend yaratıyor. En iyi kalitedeki kahveleri en yeni ve lezzeti maksime edecek demleme yöntemleri ile sunuyor. Blum’da, lezzetli olduğu kadar sağlıklı ve mümkün olduğu ölçüde organik yiyeceklere öncelik veriliyor. Şekersiz, glutensiz ve vegan beslenenler için de alternatif ürünleriyle her ihtiyaca sesleniliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT