Istanbul Yılbaşı Etkinlikleriyle Göz Kamaştırıyor

Istanbul Yılbaşı Etkinlikleriyle Göz Kamaştırıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Istanbul Yılbaşı Etkinlikleriyle Göz Kamaştırıyor

Yılın en büyülü anları yaklaştıkça, yeni yılı yeni umutlar ve dileklerle karşılamak isteyen herkesin kalbindeki heyecan da doruk noktasına ulaşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2023

Naile Sultan Korusu’nda Boğaz’ın en etkileyici Asya manzarasına sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, misafirlerine yıl sonunda mükemmel anlar yaşatabilmek ve bu anları olağanüstü anılara dönüştürmek için pek çok etkinliğe imza atıyor. Otel, eşsiz hediye seçenekleri, yıl sonu eğlenceleri ve yılbaşı kutlamalarını deneyimlemek isteyen herkesi aralık ayından itibaren bekliyor.

Yılın en büyülü anları yaklaştıkça, yeni yılı yeni umutlar ve dileklerle karşılamak isteyen herkesin kalbindeki heyecan da doruk noktasına ulaşıyor. Bu yıl tüm misafirlerine etkileyici bir yeni yıl kutlaması sunmak isteyen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, tüm detayları incelikle düşünülmüş etkinlikler zinciri hazırladı. Yılbaşı öncesi etkinlikler, hediye seçenekleri, kutlayanlar için Noel yemeği ve 31 Aralık gecesi yılbaşı kutlamalarını kapsayan etkinlikler zinciri, seçkin konuklara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

1 Aralık itibarıyla saat 15:00-18:00 arası Bosphorus Lounge’da başlayacak olan Yılbaşı Çay Saati’nde şefin özenle hazırladığı özel lezzetler ve kış mevsiminin sevilen tatları, çay saati büfesinde misafirlerin içini ısıtacak gurme bir deneyim sunuyor. Üstelik tüm bu güzelliklere yeni yılın ruhunu yansıtan müzik performansları eşlik ediyor.

Yılbaşı hediye seçenekleri
Yeni yılda sevdiklerine kendilerini değerli hissettiren hediyeler vermek isteyenler için Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul her şeyi düşünmüş. Sevdiklerine hediye sepeti göndermek isteyenler için Stollen Ekmeği, Panettone keki, yılbaşı kurabiyeleri, lokum, baston şeker, nuga, tamamen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Mandarin Oriental, Bodrum’a özel olarak harmanlanmış Melez Tea Çayları (Bosphorus Breeze ve Bodrum Sunset), Haremlique Çikolatalı Türk Kahvesi, Selamlique 2’li Türk Kahvesi Fincan Seti, Imanoor Şal, MiniMO Panda ile çeşitlendirilmiş hediye sepeti hazırlanmış. Ayrıca The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yenileyici bakımlar, masajlar ve ‘Personal Training’ seansları da hediye edilebiliyor. Veya tercih edilen bir hediye sertifikasını da barındıran,The Spa Shop’un bakım ve güzellik ürünleri ile özel bir hediye sepeti oluşturulabilir.

Noel’i kutlayan misafirlere özel…
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yılbaşı öncesi Noel’i kutlayan misafirler için de özel hazırlıklar yapılmış. Özellikle 24-25 Aralık’ta Mandarin Oriental Cake Shop’ta Christmas Stollen, Panettone, Gingerbread house, Ricciarelli, baston şeker, tarçınlı ve zencefilli kurabiyeler gibi Noel’e özgü tatlar, lezzet ve kreatif dokunuşlarıyla tüm misafirleri bekliyor. 24 Aralık 2023’te 12:00-15:00 saatleri arasında Noel’e özgü lezzetleriyle zenginleşen Mandarin Oriental Brunch için Boğaz’ın yanı başında olağanüstü bir lezzet deneyimine davet ediyor. 25 Aralık 2023’te ise saat 19:00-00:00 arasında otantik İtalyan tarifleri ve mutfak gelenekleriyle öne çıkan mükellef bir Noel yemeği Olea&The Bar’da misafirlerini Akdeniz’e doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.

Yılbaşı gecesi yemeği ve yılın ilk brunch’ı
Yeni bir yıla girmenin heyecanının kutlandığı ve yeni umutlara yelken açıldığı 31 Aralık akşamında ise Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki Olea & The Bar’ da Boğaz’ın en göz alıcı manzarasına karşı, şehrin en şık mekânında, DJ müziği eşliğinde, yetenekli şeflerin hazırladığı beş aşamalı gurme menü ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek mümkün. Yaban mantarlı risotto, karnabahar püreli dana bonfile gibi özel seçeneklerin sunulduğu yılbaşı menüsü, lezzeti kadar sunumuyla da dikkatleri çekiyor.

Tercihini Asya ve Kanton mutfağının eşsiz lezzetlerinden yana kullanmak isteyenler Hakkasan İstanbul’un imza kokteyllerini deneyimlerken, aynı zamanda kuşkonmazlı istakoz, Pekin Ördeği ve imza tatlılarla farklı bir yeni yıl yemeği alternatifi oluşturabilir.

Bu özel gece için farklı alternatiflerle lezzetli tabaklara imza atan Novikov Istanbul ise Kral Kaliforniya Yengeci, Izgara Şitaki Mantarı, trüflü ve porçini mantarlı Ravioli gibi Asya ve İtalyan mutfağının en seçkin örneklerini misafirlerine sunmak için bekliyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul kutlamasını özel kılmak isteyenlere yılbaşı akşamı için özenle hazırlanmış paylaşımlık set menüler eşliğinde canlı bir ortamın sunulduğu Boğaz’ın kıyısındaki kabanalar düşünmüş… Etkileyici bir yılbaşı kutlamasının ardından 2024 yılına gurme bir deneyimle leziz bir başlangıç yapmak isteyenler içinse zengin seçeneklerle donatılmış bir brunch menüsü lezzet tutkunlarını bekliyor.

Yılın en özel döneminde misafirlerini şımartacak hazırlıklara imza atan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 2024'e harika bir başlangıç yapmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT