Espressolab Eski Büyükdere İskelesi, İstanbul Boğazı’nın incisi Sarıyer’e Yeni Bir Soluk Getirdi!

Espressolab Eski Büyükdere İskelesi, İstanbul Boğazı’nın incisi Sarıyer’e Yeni Bir Soluk Getirdi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Espressolab Eski Büyükdere İskelesi, İstanbul Boğazı’nın incisi Sarıyer’e Yeni Bir Soluk Getirdi!

Açılışı Eylül ayında gerçekleşen mağaza ilk davetlilerini ağırlayıp, kahveyle birlikte tarihle iç içe bir deneyim sunarken, bakery bölümündeki eşsiz lezzetleriyle de ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 27, 2023

Tamamen yerli ve milli bir marka olarak 3. nesil kahve akımının dünyadaki önemli temsilcilerinden biri haline gelen Espressolab, yeni mağazasını Eski Büyükdere İskelesi’nde kahve severlerle buluşturdu. Sarıyer’de yer alan iskelenin tarihi yapısını ve özel mimarisini koruyan bir mağaza tasarımı gerçekleştirerek toplamda 173 mağazaya ulaşan Espressolab, sene sonuna kadar 200 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Yeni yatırımlarıyla markalaşma yolculuğunu global arenaya taşıyan yüzde 100 yerli kahve markası Espressolab, misafirlerine sunduğu iyi kahve deneyimini boğazın en güzel noktalarından biri olan Eski Büyükdere İskelesi’nde açtığı mağazasıyla kahve severlerle buluşturmaya devam ediyor. İstanbul Sarıyer’de tarihi dokusuyla ve benzersiz mimarisiyle kahve severlerin yeni buluşma noktası olmaya aday olan Eski Büyükdere İskelesi’ndeki Espressolab mağazasında; çalışma alanları, bakery ve 2 adet coffeeshop yer alıyor. Açılışı Eylül ayında gerçekleşen mağaza ilk davetlilerini ağırlayıp, kahveyle birlikte tarihle iç içe bir deneyim sunarken, bakery bölümündeki eşsiz lezzetleriyle de ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

“Bu tarihi ve mimari değeri koruyarak burada yer almaktan çok mutluyuz”
Yeni mağazanın konumu ve tarihi yapısı itibarıyla çok değerli olduğunu ifade eden Espressolab Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ersin Kefeli, “Espressolab olarak şu anda Türkiye genelinde 173 mağazamızla misafirlerimize hizmet veriyoruz. Bu mağazalar arasında, Sarıyer'deki Eski Büyükdere İskelesi'nde konumlanan mağazamız eşsiz lokasyonu, tarihi dokusu ve muhteşem mimarisiyle bizim için çok kıymetli bir mağaza oldu. Bu özel mekânda, ziyaretçilerimize sadece bir kahve deneyimi sunmakla kalmayıp, tarihin derinliklerine bir yolculuk da vadediyoruz. Bakery bölümümüzde sunulan lezzetlerle bu deneyimi taçlandırıyoruz. 170 yılı geride bırakan endüstri mirası Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi, Espressolab ile yeniden hayat bularak şehrin en özel yaşam alanlarından birine dönüştü. Boğaz manzarası eşliğinde tarihsel bir yolculuk yaşarken Espressolab’in nitelikli kahvesini yudumlamak isteyen tüm İstanbulluları Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi’ne bekliyoruz.” diye konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT