Geleneksel Paskalya Brunch'ı Mövenpick Hotel İstanbul’da

Geleneksel Paskalya Brunch'ı Mövenpick Hotel İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Paskalya Brunch'ı Mövenpick Hotel İstanbul’da

Mövenpick Hotel İstanbul paskalyayı şölen tadında Paskalya Brunch ile kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 15, 2019

Mövenpick Hotel Istanbul, 21 Nisan 2019 tarihinde aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sürprizlerle dolu bir Pazar günü geçirmeniz için geleneksel Paskalya spesiyaliteleri, çocuklara özel çikolata kursu ve canlı piyano müziğinin yer alacağı şölen tadında bir Paskalya Brunch'ı düzenliyor.

Rengarenk yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süslenecek olan AzzuR Restaurant'ta 12.00 - 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek brunch’ta zengin kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra İtalyan Baş Aşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan Paskalya klasiklerini, ev yapımı makarna ve pizzaları ve çikolata şelalesinin de dahil olduğu tatlı büfesinden lezzetleri tadabilirsiniz.

Çocuklar için çikolatadan Paskalya yumurtası süsleme kursu ve birinci, ikinci ve üçüncüye çikolatadan yumurtaların hediye edileceği yumurta avlama yarışmasına da ev sahipliği yapacak brunch’ta minikler ayrıca Paskalya Tavşanı ile birlikte oyunlar oynayarak eğlenceli saatler geçirecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT