Haftaya İyi Bir Başlangıç İçin Domino`s Pizza

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Haftaya İyi Bir Başlangıç İçin Domino`s Pizza

Hafta sonunun ardından yaşanan Pazartesi ve Salı sendromları bitiyor… Domino’s Pizza, haftanın ilk iki gününü neşelendiren promosyonunu pizza tutkunları ile buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 9, 2011

09.08.2011

Hafta sonunun ardından yaşanan Pazartesi ve Salı sendromları bitiyor… Domino’s Pizza, haftanın ilk iki gününü neşelendiren promosyonunu pizza tutkunları ile buluşturuyor. İştah kabartan lezzeti ve cezbeden kokusuyla kışkırtan Domino’s Pizza’da haftanın ilk iki günü orta boy karışık pizza gel-al serviste sadece 7,77 TL!

Keyifli geçen hafta sonunun ardından Pazartesi gününe başlamak her zaman zor olmuştur. Eğlenceli ve neşeli zamanların pizzası Domino’s, pizza severleri mutlu etmek ve sıkıcı Pazartesi Salılara renk katmak için yeni bir promosyon sunuyor. Mozzarella peynir, macar salam, mısır, yeşilbiber, sosis ve mantarın muhteşem kombinasyonuyla ortaya çıkan Karışık Pizza’nın tadına doyulmaz lezzeti, Pazartesi ve Salı günlerine özel gel-al serviste 7,77 TL olarak pizza müdavimleri ile buluşuyor. Üç adet ve üzeri siparişlerde ise evlere servis de bu muhteşem lezzet aynı ücretle kapınıza kadar geliyor.

Dünyadaki en iyi Domino’s ödülünü peş peşe beş kez kazanan Domino’s, pizzalarını en taze ve kaliteli malzemelerle sipariş verildikten hemen sonra hazırlamaya başlıyor. Pizzalarınızı en geç 30 dakika içerisinde sizinle buluşturan Domino’s Pizza, hızlı ve sistemli çalışma şekliyle birlikte online siparişlerde pizzanızın hangi aşamada olduğunu görmenizi sağlayan sistemi ile de sizi lezzet yolculuğuna çıkartıyor.

Her damak tadına uygun sunduğu malzeme ve hamur çeşitleriyle, tüm Türkiye’nin hayran olduğu lezzet Domino’s Pizza, 7’den 77’ye herkes keyifle pizza yesin diye 7,77 TL’lik promosyonu ile Pazartesi ve Salı günlerini “Özel” bir güne dönüştürüyor. Pizza yapma tutkusunu aşka dönüştüren Domino’s Pizza, yılda 12 milyon pizza satıyor.

Siz de Domino’s Pizza ile haftaya iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız; 444 33 22 ya da www.dominospizza.com.tr’den verebileceğiniz gibi Domino’s Pizza iPhone applications’ndan anında siparişinizi verebilirsiniz. Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino’s Pizza, gecikme durumunda ise “Anında Bedava” garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor.

İstanbul Domino’s Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT