Hayalleri Süsleyen Davetlerin Adresi: Wish More Hotel Istanbul

Hayalleri Süsleyen Davetlerin Adresi: Wish More Hotel Istanbul

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hayalleri Süsleyen Davetlerin Adresi: Wish More Hotel Istanbul

Mevsime göre tercih edilebilecek kapalı ve açık olmak üzere iki farklı davet alanı bulunan 5 yıldızlı otel, Nisan ayı içerisinde Temmuz ve Ağustos ayı için sözleşme yapanlara yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2018

Wish More Hotel Istanbul, birbirini seven çiftlerin ömür boyu bir arada olma yolunda atacakları düğün, nişan, kına ve bekarlığa veda davetleri gibi heyecanlı ve unutulmaz tüm adımların her detayını titizlikle planlayarak beğeniye sunuyor. Mevsime göre tercih edilebilecek kapalı ve açık olmak üzere iki farklı davet alanı bulunan 5 yıldızlı otel, Nisan ayı içerisinde Temmuz ve Ağustos ayı için sözleşme yapanlara yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor.

Wish More Hotel Istanbul, hayalleri süsleyen şık alternatifleri, kolay ulaşılabilir lokasyonu ve beş yıldızlı konforu ile hayatlarının en önemli gününü, deneyimli ellerde olmanın verdiği rahatlık ve keyif ile geçirmek isteyenleri bekliyor.

Üstelik 5 yıldızlı otel, Temmuz ve Ağustos ayında düzenlenecek davetleri için Nisan ayında sözleşme imzalayacak çiftlere özel yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Lüks otelin alışılagelmiş salonların ötesine geçen, modern mimarisiyle göz kamaştıran lüks balo salonu, kolonsuz tasarımıyla çok geniş ve ferah bir kullanım alanı sunuyor. Salonda kokteyl düzeninde 550, banket düzeninde ise 400 kişi ağırlanabiliyor.

Otelin terasında yer alan açık hava etkinlik alanı ise özellikle bahar ve yaz aylarına yakışan şık davetlere ev sahipliği yapıyor. Açık hava etkinlik alanında, kokteyl düzeninde 700, banket düzeninde ise 500 kişiyi misafir etmek mümkün oluyor.

Wish More Hotel İstanbul, düğün günü için çiftlere özel jestler sunuyor. Panoramik şehir manzarasına sahip 29 süit odadan birinde oluşturulan hazırlık odaları, çiftlerin konforlu, ferah ve aydınlık bir mekanda o özel ana layık lüks dokunuşlar ve keyifli ikramlar eşliğinde hazırlanmalarına fırsat veriyor. Düğün günü balayı süitinde ücretsiz konaklama ve odaya kahvaltı servisi de sunuluyor. Ayrıca çiftler, otelin 2 bin metrekare alana kurulu Fitness&SPA merkezini kullanarak hem düğün öncesinde rahatlama, hem de düğün sonrasında dinleme olanağı buluyor. Çiftler dilerlerse, ilk yıldönümlerinde de düğün gecesi kaldıkları odada yeniden ağırlanabiliyor.

Wish More Hotel Istanbul’un lüks ve modern Fitness & SPA merkezi, asırlardır süregelen bir gelenek olan gelin hamamını çok özel anılarla dolu unutulmaz bir güne dönüştürüyor. 5 yıldızlı otel, evlilik hazırlığının yoğun temposundan uzaklaşmak, düğün öncesi stres atmak ve harika bir gün geçirmek için adeta biçilmiş kaftan olan tarih kokan bu ritüeli, kusursuz hizmetleriyle taçlandırıyor.

Lüks otel, kaliteli ve rahat bir konaklama deneyiminin yanı sıra, merkezi konumuyla da kolaylık sağlıyor. Otele kentin merkez noktalarından kısa süre içinde ister metroyla, istenirse de araçla çok kolay şekilde erişilebiliyor. Şehir dışından gelecek davetliler, Atatürk Havalimanı’nı kullandıkları takdirde, yalnızca 20 dakikada otelde olabiliyor. Bayrampaşa Otobüs Terminali ise otelin bir kilometre yakınında bulunuyor.

Wish More Hotel Istanbul’un davet menüleri, Türk ve dünya mutfaklarının gözde lezzetlerini yaratıcı dokunuşlarla yeniden yorumlayan şefler tarafından, çiftlerin istekleri doğrultusunda özel olarak hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT