Hızlı İş Yemeklerinin Adresi: Çintemani

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hızlı İş Yemeklerinin Adresi: Çintemani

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, iş hayatının yoğun temposuna uygun olarak, çalışanlara yönelik cazip fiyatlı menüler oluşturdu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 23, 2011

23.09.2011

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, iş hayatının yoğun temposuna uygun olarak, çalışanlara yönelik cazip fiyatlı menüler oluşturdu. Öğle tatillerine hem boğaz manzarası eklemek hem de farklı tadlarla lezzet katmak isteyenlere Çintemani Restaurant “3 farklı çeşit menü” olarak sunuyor.

Öğle tatilini lezzetli bir şekilde değerlendirmek isteyenlerin tercih edebileceği menü seçenekleriyle, iş yemekleri daha keyifli bir hale geliyor. Bu özel menüler, başlangıç, ana yemek, ve tatlılar olmak üzere üç ana başlıktan oluşuyor. Başlangıçlarda “sebze çorbası”, “waldorf salatası”, “patlıcan involtini”, “füme somon” ve “meze üçlemesi” gibi seçenekler yer alıyor. Ana yemekler arasında ise “dana bonfile”, “ızgara levrek”,”fırınlanmış çiftlik tavuğu”, “patates gnocchi” alternatifleri var.

Menünün tatlılar bölümünde ise; “elma tatin”, “Cheesecake New York”, “Türk tatlı tabağı” ve “Yabancı peynir tabağı” tercih edilebiliyor. Menü fiyatı ise iki alternatif tercih edildiğinde 42 TL, üç seçenek istendiğinde ise 55 TL olarak belirlendi.

Adres: Süzer Plaza Askerocağı Cad. No:15 Elmadağ Şişli 34367 İstanbul
Telefon: 0212 334 44 44
Web: www.ritzcarlton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT