Il Forno Ristorante, İstanbul’daki İlk Şubesini Fişekhane’de Açtı!

Il Forno Ristorante, İstanbul’daki İlk Şubesini Fişekhane’de Açtı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Il Forno Ristorante, İstanbul’daki İlk Şubesini Fişekhane’de Açtı!

Mönüsündeki birbirinden özel lezzetler kadar, bu lezzetlerin sunum ve servis tarzıyla da dikkat çeken mekân, İstanbul’daki ilk restoranını Büyükyalı Fişekhane’de açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 10, 2023

İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerini, sıra dışı fine-dining konsepti ile taçlandıran Il Forno Ristorante, İstanbul’a geldi. Gökmen Gastronomi’nin ilkini Samsun Atakum’da açtığı Il Forno Ristorante, şimdi de Büyükyalı Fişekhane’deki yeni yerinde misafirlerini ağırlıyor. Tarihi Latin heykellerinden özel tasarım pizza fırınına kadar her detayında Akdeniz esintileri taşıyan mekan, aynı zamanda Fişekhanenin adını taşıyan Fişek deposu olarak kullanılan lokasyonunda, rahat ve davetkâr bir atmosfer eşliğinde alışılmışın dışında özel lezzetler sunuyor.

Saygın iş adamı Mahmut ve Melih Özyardımcı ile Ankaralı Gökmen Gatronomi önemli bir güç birliğine imza atarak, kuruluşunun 10. yılında şube sayısını 35’e çıkarmayı hedefleyen PİZZA IL FORNO’nun üst markası olan IL FORNO RİSTORANTE’yi İstanbul’daki lezzet tutkunlarıyla buluşturdu.

Pizza Il Forno restoranlarında, misafirlerini gerçek İtalyan pizzasıyla buluşturan Gökmen Gastronomi, Akdeniz mutfağının ayrıcalıklı tatlarını, Il Forno Ristorante isimli konsept mekânında sunuyor. Mönüsündeki birbirinden özel lezzetler kadar, bu lezzetlerin sunum ve servis tarzıyla da dikkat çeken mekân, İstanbul’daki ilk restoranını Büyükyalı Fişekhane’de açtı. Chef&Co Founder Utku Özer mutfağından; içleri ısıtan sımsıcak bir Akdeniz güneşinin yeniden doğduğu Il Forno Ristorante’nin mönüsünde, sadece damaklara değil 5 duyuya birden hitap eden gerçek İtalyan lezzetleri bir arada yer alıyor.

Il Forno Ristorante mutfağının en önemli ürünlerinin başında pizza geliyor. 48 saat mayalanan hamuruyla, 400 derecelik özel tasarım fırında pişen Napolitan tarzı pizzalar, menünün olmazsa olmazı. Parmigiana melanzane, somon tartar, arancini ve füme et peynir tabağı gibi başlangıçlara, oldukça zengin bir içecek menüsü eşlik ediyor. Il Forno Ristorante’nin fırınında 8 saat boyunca et suyuyla pişen Osso Buco, mekanın en iddalı yemekleri arasında yer alıyor. Creme brulee ve sipariş üzerine hazırlanan Veneto usulü tiramisu ise öne çıkan tatlılardan.

Sırada, Ankara Beysukent var
Birkaç ay önce ilkini Samsun Atakum’da açtıkları Il Forno Ristorante’nin kısa sürede sadece şehrin değil Karadeniz bölgesinin en popüler mekanı haline geldiğini ve yoğun bir ilgi gördüğünü söyleyen Gökmen Gastronomi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gökmen, “Il Forno Ristorante’yi şimdi de İstanbul’a taşıdık ve buradaki ilk şubemizi Büyükyalı Fişekhane’de açtık. Sırada Başkent var. Gastronomiye büyük ilgi duyan Ankara halkını da Beysukent’te açacağımız Il Forno Ristorante’de ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

Detaylı Bilgi İçin: www.ilfornoristorante.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT