Kahve Dünyası’ndan Sınırsız Dondurma, Kendini Durdurma!

Kahve Dünyası’ndan Sınırsız Dondurma, Kendini Durdurma!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve Dünyası’ndan Sınırsız Dondurma, Kendini Durdurma!

Kampanya kapsamında en çok dondurma yiyen kişiyi ise muhteşem bir sürpriz bekliyor: Yıl sonuna kadar sınırsız dondurma yeme hakkı! olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 12, 2018

Kahve Dünyası, kendini sınırlamadan doyasıya dondurma yemek isteyenler için çok özel bir kampanya düzenliyor. Buna göre, 3 Ekim tarihine kadar Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri 17.00 - 19.00 saatleri arasında 17,50 TL ödeme yapan tüm Kahve Dünyası misafirleri, sınırsız dondurmanın tadını çıkarıyor. Üstelik kampanya kapsamında en çok dondurma yiyen kişi, yıl sonuna kadar dilediği kadar dondurma yeme hakkına sahip olacak.

Kahve Dünyası, dondurma severlere “Sınırsız Dondurma, Kendini Durdurma” diyor. 3 Eylül’de başlayan ve 3 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek sezonun en iddialı kampanyası Sınırsız Dondurma ile Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 17.00 - 19.00 saatleri arasında 17,50 TL ödeyen tüm Kahve Dünyası misafirleri diledikleri kadar dondurma yiyebiliyor. Kampanya kapsamında en çok dondurma yiyen kişiyi ise muhteşem bir sürpriz bekliyor: Yıl sonuna kadar sınırsız dondurma yeme hakkı! olacak.

Ev yapımı tarzında doğal dondurma
Keçi sütü, tam yağlı Jersey inek sütü ve doğal salep ile Kahve Dünyası’na özgü bir kıvama bürünen dondurmaların lezzeti, taze meyveler, kuru yemişler ve yüzde 100 gerçek çikolata ile katlanıyor. Kahve Dünyası’nın tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir yapay katkı maddesi ve boya içermeyen dondurmalar, tamamen ev yapımı tarzında hazırlanıyor. olacak.

Bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, vanilyalı, kahveli, limonlu, çilekli, vişneli ve naneli çeşitleri bulunan Kahve Dünyası dondurmaları, zengin seçenekleriyle her damak tadına hitap ederken, yalnızca yaz aylarında değil, yıl boyunca doğal dondurma yemenin keyfini yaşatıyor. olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT