Kahve Tutkunlarına Serinleten Yaz Lezzetleri!

Kahve Tutkunlarına Serinleten Yaz Lezzetleri!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve Tutkunlarına Serinleten Yaz Lezzetleri!

Gloria Jean’s Coffees, yaz günlerinin enerjisine uygun kahve ve yiyecek çeşitleriyle sevenlerine bu dönemde de keyif ve mutluluk dağıtıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 3, 2020

Gloria Jean’s Coffees, kahve tutkunlarını bu yaza özel yeni lezzetleri Affogato ve Cold Brew denemeye davet ediyor.

Kahve keyfini tatlı ile pekiştirmek isteyenler için hem hafif hem lezzetli alternatifler sunan Gloria Jean’s Coffees, doyumu olmayan lezzet deneyimleri sunuyor. İtalya’da doğup tüm dünyada yayılan Affogato, Gloria Jean’s Coffees misafirlerini espresso ve dondurmanın mükemmel uyumunu yaşatmaya davet ediyor. Hem tatlı hem kahve keyfini bir arada yaşayabileceğiniz Affogato, Gloria Jean’s Coffees’in bu yaz favori içeceği olmaya aday!

Son zamanların en popüler kahve demleme metodu Cold Brew (Soğuk Demleme) ise Gloria Jean’s menüsüne bu yaz katılan bir diğer yeni lezzet. 14 saat demleme süresi sonucu elde edilen Cold Brew, yeni nesil kahve özelliğiyle farklı bir lezzet deneyimi yaşatırken serinliğiyle de sıcak havalarda içinizi ferahlatıp kahvenin enerjisini tüm bedeninizde hissettirecek. İki farklı seçeneğiyle servis edilen Cold Brew, sert kahve sevenlere Cold Brew Black ile daha hafif kahve sevenlere ise tuzlu karamel ve kremayla yapılan Cold Brew Salted Cream ile tüm kahve severlere öneriliyor.

Gloria Jean’s Coffees, kahve kalitesi, özel harmanı, farklı espresso ve süt hazırlama teknikleri ile eşsiz kahve deneyimi yaşatıyor. 84 noktada hizmet verirken, kahve haricinde cheesecake, pasta, kek, bakery ürünleri ve organik ekmeklerden sandviç çeşitleri de sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT