Kaşıbeyaz Bosphorus ile İftar Keyfi Boğaza Taşındı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kaşıbeyaz Bosphorus ile İftar Keyfi Boğaza Taşındı!

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, Ramazan boyunca Güneydoğu mutfağının eşsiz iftar lezzetlerini boğaz manzarası eşliğinde misafirlerine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 11, 2011

11.07.2011

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, Ramazan boyunca Güneydoğu mutfağının eşsiz iftar lezzetlerini boğaz manzarası eşliğinde misafirlerine sunuyor.

Ağustos sıcağında açık havada iftar keyfi yaşamak isteyenler için özel menüler hazırlayan Kaşıbeyaz, yaza özel lezzetleri ile konuklarına eşsiz boğaz manzarası eşliğinde farklı bir iftar seçeneği yaratıyor. Hurma, Zeytin, Bal-Kaymak, sucuk, dil peyniri ve Malatya peynirinden oluşan geleneksel iftar tabağı ve çorbanın yanı sıra, sıcaklığın fazlasıyla hissedildiği bu ayda, bol sebzeli, hafif, az baharatlı tatları ile de ramazan sofralarının keyfini Kaşıbeyaz farkıyla misafirlerine sunuyor.

Girişteki ana salonda ailenizle unutamayacağınız bir iftar keyfi yaşarken, ikinci ve üçücü kattaki 100 kişilik açık ve kapalı alana sahip salonlarda,200 kişilik eşsizsiz Terasında Boğaz’ın tatlı esintisi eşliğinde orucunuzu açabilirsiniz.

Florya Kaşıbeyaz’da ise doğayla iç içe bahçesinde iftar sofralarının tadına doyamayacaksınız. Florya Kaşıbeyaz,30 yıldır değişmeyen hizmet kalitesi ve geleneksel iftar menüsüyle müdavimlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’a ve Kaşıbeyaz Florya Et Restorantına 0212 468 17 17 nolu telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Ramazan 2011

Adres: Köybaşı Cad. No: 10 Yeniköy Yeniköy, İstanbul
Telefon: 0212 468 17 17
Web: http://kasibeyaz.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT